the scene > buluşmalar

disk mag!

<< < (10/16) > >>

skate:
Bakkada: Aslını sorarsan bizler her dakika telefonlaşan adamlar değiliz. Ya burdan ya IRC'den ya da MSN türevi birşeyden haberleşiyoruz. Şahsen ben IRC ve MSN gibi birşey de pek kullanmıyorum, tüm haberleri bu forumdan takip ediyorum. Sonuç itibariyle bence forumu iyi takip edersen ayrı bir bölüm olmadan bile toplantıları zamanında öğrenirsin. Diğer bir yöntem ise bir topic'e subscribe olmak tabii ki. Bu yeni açılan topic'e subscribe olursan (sağ üstlerde yer alan bir link) otomatik mail ile haber alabilirsin atılan yeni mesajları.

Bakkada:
BAzen o kadar hizli okuyorum ki bazende okudugumu annamiyorum ondan kaynaklanan bi durum :)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Nov 11 2005, 02:33 PM
BAzen o kadar hizli okuyorum ki bazende okudugumu annamiyorum ondan kaynaklanan bi durum :)
[post=2864]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Pekala şimdi şunu çöz bakalım.

6 adet topumuz var elimizde (gülmeyin!) ve bunlar 2'şerli renk gruplarına ayrılmış durumda. Örneğin iki kırmızı, iki yeşil, iki mavi top olduğunu varsayalım. Aynı renk toplardan iki toptan biri diğerinden daha hafif ve tüm renklerin ağır ve hafif topları birbiriyle aynı ağırlıkta. Elbetteki renkleri ayırt edebiliyoruz ancak ağırlıkları elimizle tartamıyoruz. Elimizde yeterince hassas bir eşit kollu terazi var ve iki tartım hakkında nasıl tüm topların hangisinin ağır hangisinin hafif olduğunu doğru şekilde bulabiliriz?

Hızlıca oku ve cevapla bakalım :lol:

eirik:
vigo ile irc de kanalda ( #scene-tr ) bu ctsi saat 13:00da derginin bolumlerini kararLa$tIrmak, 1 hafta icerisinde kodda ve tasarImdaki geli$meleri tarti$mak ve muhabbet etmek icin kadIkoyde akmar pasajInIn oradaki marmara kafe de bulu$ma kararI aldik. diger toplantI gibi bu toplantI da herkese acIk ve herkes davetlidir.

spaztica:
marmara cafe çok kööötüüüü bir kafedir yaw... topkapı'da kedi etinden yapılan dönerlerin olduğu büfede buluşsak daha iyi olacak yahu!

şaka maka, vigo'nun hesap konusundaki rahatsızlığına katılıyorum, oyun atölyesi hoş ve nezih bir yer olsa da uzun süreli muhabbetler için biraz giriyor.

yer önerisi yap diyeceksiniz, gıkım çıkmaz; benim bildiğim yerler bazılarına uymayabilir, o yüzden lafını etmeyecem.

e kardeşim, bu laf kalabalığı niye diyenlere de... marmara kötü. that's it.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git