the scene > demoscene
lcp memories - fairlight
Hydrogen:
Adamların yaptıkları harbi komik. Ve onların ne kadar ciddiye alınmamaları gerektiğini gösteriyor. Geçenlerde bu forumda lamer'ın tanımını yaptık mini wild product için sözde eleştiri yapan şahısa.
Şimdi fairlight diyor bu "lamer" lafını. Gülüp geçiyorum. Biz normal kişilere anlatmaya çalışırken meğer bazı scene gruplarına da kurslar vermek gerekiyormuş. Onu da veririz:)
Ancak şöyle söyleyeyim: Bu adamlar Striderların, Bacchusların, Black Shadow'ların,Gollum'ların, Tron'ların Fairlight'ı değil.
skate:
Hemen Google terimler sözlüğümüzü açalım :)
Lamer means:
1) Someone socially inept or stupid
2) Lamer is a jargon or slang name applied to individuals thought to be lacking in maturity, social skills, technical competence or intelligence. It is applied in a variety of contexts, though the proliferation of computer-mediated communication media such as IRC or BBSes may be partly responsible for bringing the term into common parlance.
Sonuç olarak benim chesswaver partımla uyuşmadığı kesin terim bazında. Ama terimleri yanlış kullanan insanlar biraz "salak" olarak kabul edilebilirler ki bu da birinci tanıma uyuyor ;)
datura:
olm demoyu izledim baba demo yapmışlar, ben çok begendim ama skate'le ilgili muhabbete de bi o kadar güldüm :lol:
abi bunlar işin keyifi, şahsen ben kızacak bi taraf bulamıyorum, bütün bunlar bizi sadece sonraki demo için daha da fazla motive edecektir.. dolayısıyla da yarar görüyorum
nightlord:
heh he olay bence de komık bı olay. ama aslında bu bize atılmış bi pastı. ve skate dogru reaksiyon vererek pası iyi değerlendirdi. yani arkadaşlar olay aslında danışıklı döğüş biraz. bu adamlar benim tanıdığım adamlar. netekim hollowman daha sonra skate'in tavrı için ayrıca teşekkür etmiş. bundan sonra flt ile karşılıklı atışmalarımız olacaktır böyle. scene de bundan yarar görecektir. :)
vigo:
flt sucks
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git