the scene > demoscene
lcp memories - fairlight
skate:
Pouet'deki (********) nickli arkadaşın yorumu:
Actually, the chesswaver in the glance demo was cooler. But the other fx pretty much kick ass.
Aslanım benim be!!! Her kimsen sevdim seni :D
vigo:
ya kanka, bu ibne fairlight, ne zaman gördü demoyuda ne zaman yaptılar bu "memories" i?
orospu evladı "fuckings to skate of glance" demiş ya?
ulan delirdim şimdi ya?
Bakkada:
Herif tepkiyi biraz abartmis bence;
Herhalde FairLight ismine guvenio...
Ama yaptigi tepki disinda demonun sonundaki resim cok gercekci ve aradaki twister efekti(sanirim adi buydu) cok hosuma gitti...
vigo:
skatecan, senin zoomer bu piç fairlight'ın yaptıını "donunda" sallar...
ağzına verir ilave olarak kulaklarınıda oynatır...
ama işin "iyi" kısmı, "koskoca !" fairlight "ÇATIRRRRRRRRR ÇATIRRRRRRRRRR" çatlamış hahahah ahah ah ahaha haha haha
pc section'dan smash'i tanıyorum... biraz taşşak geçim fairlightla... heheh yıllar önce "crack" section 'a gircektik ghost'la beraber "fairlight" amiga'nın... "cannon fodder" 'ı 1 gün içinde kıramadık... daha doğrusu hiç görmediimiz bi track load sistemi vardı... GHOST: iyi ki de kıramamışız lan... bu lamerların grubuna girememişiz.... HAHAHAHHAHAHAHA
alemde hep sevdiim 1-2 grup vardı... fairlight,alpha flight ve genesis project.... fairlight düştü gözümden....
skate:
sakın benim için ters reaction falan vermeyin demoya. ben şahsen "thumb up" yaptım. sidik yarışı scenein temelinde vardır. ben cevabımı forumlarda değil gelecek demolarda vermeye kararlıyım. hatta hatta bunu dert etmeyeceğim ve her zaman Glance olarak belirlediğimiz konsepte sadık kalacağım. Ancak yarın öbür gün illa bulurum bir demonun bir yerinde Fairlight'a bir cevap verecek part. İlk anda doğrudan ismime yapılan bir saldırı olmasına kıllandım ben de ama sonradan kötü niyetle yapmadıklarını, sadece eğlenmek için yaptıklarını hissettim. herifler "nası koduk ama" modundalar, bırakın öyle kalsınlar, bozmayalım keyiflerini.
ben de amma olgunlaşmışım bea :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git