the scene > demoscene

7d4 Demo Party

(1/3) > >>

Hydrogen:
Arkadaşlar, 7D4 demo partisi, herhangi bir aksaklık olmadığı takdirde, Mayıs ayı içerisinde yapılacaktır. Şu anda official olmamakla birlikte, insanların kendilerini şimdiden hazırlamaları için bu bilgiyi veriyoruz. Official invitation, competitionlar vs. yakında yayınlanacaktır.
Siz stufflarınızı üretmeye başlayın. Eğlenceye hazır olun...

spritus:
türk demoscene'nin tek ve güzel aktivitesi, demoscene ruhunun türkiye'de de bulunduğunun kanıtı olan 7d partilerinin devamı niteliğindeki 7d4'ü sabırsızlıkla bekliyoruz..

oleeyyy

- resident team-

SkAt3:
7D4 için stuff hazırlayanlar bizleri çok ama çok mutlu ederler. Ancak geçen senelerden edindiğim tecrübeler doğrultusunda bazı scenerlar sadece birşey yapmadıkları için gelmemeyi bile seçebiliyorlar partye. 7D3'de 12 tane "on the fly" product çıktı. Lütfen birşey hazırlayacak vakit bulamasanız da party için en azından bir gününüzü ayırın.

Geçen sene gelemeyen ve bu sene kesinlikle beklediğim isimler:

God (Arkın Terli)
Stranger (Boran)
3d Guitarist (Cüneyt Özdaş)
Cash
Disq
Spectre
Haggard

Bu isimler kara listede  :P

Ayrıca Amerika'daki dostları da bekliyoruz. Örneğin "Sensei / Realtime" partye oldukça renk getirir diye düşünüyorum.

Bakın doğrudan isimler verdim. Elbette ki bunlar örnek, beklediğim daha onlarca insan var. Bir de 7D2 ile 7D3'ün katılımcılarını firesiz olarak bekliyorum. Yoksa çok şey mi istiyorum? :)

nightlord:
selam herkese

gecen sene istememe ragmen firsatim olmadigi icin katilamadigim 7d partisine bu sene mutlaka katilmayi taahhut ediyorum. bizzat gelemesem bile en azindan bi one file demo (C64'te tabii) release'i mutlaka yapicam. umarim gelme sansim da olur ve soole kendi memlektimde bi scene party'ye katilamanin mutlulugunu yasarim.

basta hydrogen ve diger butun organizasyon ekibine kolay gelsin ve bi kez daha tesekkurler.

saygilar...
nightlord/civitas

tURbO:
Ben yine orda olucam.. ve tabiki release im de olacak....
7D4 beklenen an.. herkesi bekliyoz.. spritus, occoult yine muhabbet etmek uzre...
slmlar...

tURbO - bRONX

. .oO Turk ninjasi  :ph34r: Oo. .

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git