the scene > demoscene
Computer Scene programı yayından kaldırılmıştır
Hydrogen:
Arkadaşlar. Computer Scene programı yeni dönemde yayından kaldırılmıştır.
Scene'e destek vermek adında yapılan bu program için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Teknoloji Tv'nin sahibi Mehmet beye, Genel yayın yönetmeni Muzaffer beye , program yönetmeni Kaan'a aynı zamanda Yiğit'e, Cem'e ve Yusuf'a (Jenerik, teknik destek ve gaz üçlüsü:)) ve diğer teknoloji televizyonu çalışanlarına böyle bir programın gerçekleşmesi için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederiz.
Aynı zamanda programa katılan konuklarımıza ve izleyenlere de candan teşekkürlerimizi sunarız.
Scene sizinle olsun:)
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by Hydrogen@Nov 17 2005, 03:23 PM
Arkadaşlar. Computer Scene programı yeni dönemde yayından kaldırılmıştır.
Scene'e destek vermek adında yapılan bu program için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Teknoloji Tv'nin sahibi Mehmet beye, Genel yayın yönetmeni Muzaffer beye , program yönetmeni Kaan'a aynı zamanda Yiğit'e, Cem'e ve Yusuf'a (Jenerik, teknik destek ve gaz üçlüsü:)) ve diğer teknoloji televizyonu çalışanlarına böyle bir programın gerçekleşmesi için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederiz.
Aynı zamanda programa katılan konuklarımıza ve izleyenlere de candan teşekkürlerimizi sunarız.
Scene sizinle olsun:)
[post=2948]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Simdi bole bir programin bir donemlik bile yayinlanmis olmasi muhtesem bsey ama neden bitti beaaaaa :'(
Cok uzuldum ben...
vigo:
hay sikiiim ya...
türk scene... bi boku beceremiyo, dünyadaki tek örneği olan bi programa sahip çıkamadık, amına koduumun fazlamesai gibi yarrak kürek bi programı bile bu muhteşem programdan daha fazla reyting alıyo herhalde?
bööle scene i götünden sikim diyorum...
kimse üstüne alınmasın... çok kızmış durumdayım...
neyse amına koyim ya...
skate+hydroen, çok üzüldüm ... her salı akşamı heycanla eve gidip record yapıyor ve mutlu oluyordum çok saolun...
yıl 2005, halen "körler saarlar birbirini aarlar" yada "müslüman mahallesinde salyangoz satmak" olayları devam ediyor...
keşke alman olsaydım.
Bakkada:
Ya bu arada gecerli bi sebep war mi programin yayindan kaldirilmasi icin...
Reyting felansa silah zoruyla en az 500 kisiye izlettirelim programi
spritus:
sevgili scener dostlarım;
bence program misyonunu tamamladı ve amacına ulaştı. hiç kimseye veya hiçbir şeye kızmaya gerek yok. elimizde programın videoları var ve bunlar acemisinden ustasına kadar tüm scenerlar için birer kaynak. ve evet, güzel hiçbirşey sonsuza dek sürmüyor maalesef.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git