the scene > demoscene

Computer Scene programı yayından kaldırılmıştır

<< < (3/5) > >>

mrr:
ben de seyredebilmek için kablolu TVye başvurmuştum. daha yeni bağlandı kablo TV seyredemeden patladı program.

aslında kanala tepkilemizi iletsek, mailler atsak seyrediyoduk noldu diye nasıl olur acaba? Ciddi şekilde kanalla konuşuldu mu? Seyredici kitlesi olarak tepkilerimizi dile getirmek gayet normal geliyor. bişiler yapmalı

Bakkada:
Neden kaldirildigini tam bir ogrensek ona gore bisiler yapmak ister insan ama tam nedeni de bilmiyorus tabi :)
gerci reyting olsa ne farkedicek mail atip tepki dile getiricek insan sayisi reytinginustune cikmiycaktir sanirim  :(

Bazen bole ilgisiz duyarsiz olabiliyoruz....

spaztica:
zaten böyle bir programın rating'ini ölçtürmemişlerdir bile; hatta kanalda hiç rating ölçümü yaptırılabildiğini sanmıyorum da. olsa olsa birkaç tanıdığa şu programı değerlendirin , işe yarar mı falan demişlerdir, bilgisayarla ilgili birkaç insana da sormuşlardır en iyimser fikirle. onların dahi anlamadığı bir muhabbet dönünce ortamda tabii devamına gerek duymamışlardır.

sonuçta biz bize dum duma modunu aşabileceğimiz bir ortam olamadı anlaşılan; octalfoam'u programda tanıtacak/duyuracak kadar da hızlı yetiştiremedim, ona ayrıca üzülürüm işte. neyse, sağlık olsun; başka yerlerde tanıtırız icabında. program için de daha fazla vah vah moduna girmeyeceğim, eminim skate ve emir ikilisi bu enerjileriyle başka başka projeler, fikirler ortaya çıkartırlar; zaten demoparty olgusuna sahip çıkmaları bile yeter de artar...

bu arada 8bit party, game party falan deniyordu, hepsi söndü?

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by spaztica@Nov 18 2005, 02:42 PM
...., eminim skate ve emir ikilisi bu enerjileriyle başka başka projeler, fikirler ortaya çıkartırlar;...
[post=2967]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

skate ve emir ikilisi ehuehuehueuehue. olm bi tane yetmedi sana galiba :P

bu arada iyi dileklerin ve sözlerin için saol spaz.

diğer arkadaşlara gelince, programın yayından kaldırılmasının sebebini sormadık bile, kaldırılmışsa kaldırılmıştır o kadar...

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by spaztica@Nov 18 2005, 02:42 PM

bu arada 8bit party, game party falan deniyordu, hepsi söndü?
[post=2967]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

gecen gun bu aklima geldi vigo'nun tarafinda bi gelisme war mi acaba ya da yardim edilebilcek bi konu war mi?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git