the scene > demoscene

Computer Scene programı yayından kaldırılmıştır

<< < (2/5) > >>

skate:
Vigo: Agresif dostum benim :) Lan sanki scene ile bir TV programı çok alakalı şeyler de o kadar kızıyorsun. Atınkinden bir kelebek eksildi derim ben. Bir de "Scene has nothing to do with TV, if it's not a TV cube" derim :D

Özellikle Tech TV genel müdürü Mehmet Marangoz'a ve genel yayın yönetmeni Muzaffer Bilgen'e teşekkür etmek istiyorum. Onların haricinde bizi Tech TV binasına ulaştıran şöförlerden program ekibine, network/security admininden montaj ekibine kadar herkese teşekkür ederim.

spaztica:
bence de güzel bir review ortamı olmuştu; ve nitekim rating ve yerini alabilecek programların daha büyük kitlelere hitap etmesi doğal oalrak sonunu getirdi sanırım. yine de demoscene tarihimizin bir süre boyunca ele ve kayda alınamsı çok iyi oldu. emeği geçen herkese ve öncelikle skate, hydrogen ve spritus'a teşekkürler...

eldeki tüm programların dvd'sini yapmak farz oldu artık; birileri subtitle'ları üşenmeden çıkartırsa ben de bunun dvd menüleme olayını seve seve üstlenirim; elimizde güzel bir tarihi dvd'miz kalır en azından. :o)

tesla:
Nazar değmesin demiştim en son, hemen değmiş anlaşılan....

Sır kapısı yapmayın, böyle pat diye niye bitti, ??

:( :( :(

eirik:
@vigo: abi kIzmakta haklisin. acIkcasI rock market yayindan kaldirildiginda da benzer $eyi hissettigimi du$unuyorum. ama bir de $oyle bakarsan, yeni yilda diskmag cIkmaya ba$ladIktan sonra eger bu mag I bir de dergi cd leri ile dagItabilirsek bana kalirsa tv ile ula$tigindan daha fazla insana ula$acaktir. ha tv deki goruntu olayInIn yerini tutmaz ama o da bi yere kadar

tURbO:
Sistem herseyi yemeye devam ediyor!.

demorpgramida Rating sistemi yuzunden yenilmis, bitirilmistir..

herkese gecmis olsun. Tamda vigo beni "beraber cikariz olm" diye kafaladigi hafta...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git