the scene > buluşmalar
2. disk mag toplantIsI 19 kasIm ctsi 12:00da
Decipher:
--- Alıntı ---1) Başın sağolsun kardeşim
--- Alıntı sonu ---
öncelikle sağolasın. zor bişi yafs kanlı canlı gördüğün adamın tutup dokunduğun insanın 45 metre uçurumdan uçmuş olması ve ankara istanbul arasındaki en güvenli (!) yolda aramızdan gitmesi.
:(
Neyse skate başlık olarak neler kararlaştırıldı?
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Nov 20 2005, 11:01 AM
--- Alıntı ---1) Başın sağolsun kardeşim
--- Alıntı sonu ---
öncelikle sağolasın. zor bişi yafs kanlı canlı gördüğün adamın tutup dokunduğun insanın 45 metre uçurumdan uçmuş olması ve ankara istanbul arasındaki en güvenli (!) yolda aramızdan gitmesi.
:(
Neyse skate başlık olarak neler kararlaştırıldı?
[post=3004]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Liste Eric/Resident'da, o yazar buraya. Ancak şimdi yazmasın çünkü mesajlar uçacak octalfoam açılana kadar. Octalfoam açıldıktan sonra yazsın buraya Eric.
eirik:
ben zaten daha onceki guestbook sistemine yazmi$tIm, oradan tekrar buraya yapi$tirma olanagImIz yok mu ? yoksa yeniden yazarIm ama sorun degil o
eirik:
o guestbook nanesine yazdIgIm $eyi buldum cacheden history den bi yerlerden, paste ediyorum degi$tirmeden:
----------------------------------- buradan kesin ------------------------------------
kusura bakmayIn gec oldu, burada duyurmak nasip oldu: dergideki alt ba$LIkLarIn $u $ekilde olmasIna ctsi gunu karar verildi:
-editorden
-haberler (yurtici yada yurtdI$Inda gerceklesen onemli olaylar)
-incelemeler (son toplantIda incelemeye gerek olmayacagInI savunanlar vardI ancak cogunluk kararIyla dergide demo incelemesi olmasI karar verildi. turkiyede en son cIkan stufflarIn yanInda isteyen eski stuff larI (turk/yabancI) yorumlayabilir)
-roportajlar (bu can alici bi ba$LIk, ne oldugu belli ama icerigi belki biraz daha OF (octalfoam) da tarti$ilabilir. kisaca acIkLamak gerekirse bi scener ile e mail roportajI)
-ogretici dokumanlar (tutorial in bu $ekilde turkcele$tirilmesi uygun goruldu)
-goru$ler (bu ba$LIk biraz forum tarzI "$u konuda ne du$unuyoruz" yazILarI olacak. hydrogen daha ayrintili bi $ekilde OF da acIkLayabilir)
-parti raporlarI (tr de her ay 3 tane parti olmadigi malum. o bakImdan ilk sayILarda 7Dx lerin bi kac agIzdan yazilmi$ raporlarI olabilir, daha ileriki sayILarda daha onceden yapilmi$ 7Dx yada benzeri partiler yada toplantilarIn raporlarIna da yer verilecektir. bunun haricinde ozellikle yurt di$Inda partilere katilanlar da rapor gonderebilirler parti ne kadar eski olursa olsun)
-scene dI$I (scene ile alakasiz $eyler burada olacak)
-geyik (scene ile ilgili ama ba$LIkLarla ilgisiz $eyleri toplamak icin bi ba$LIk)
-son soz
Add comment
----------------------------------- buradan kesin ------------------------------------
bu kadar. :)
o degil de okula gec kaldim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git