the scene > demoscene

C64 Scene'de Yeni Soluk DemoDojo

(1/3) > >>

Bakkada:
Ewet arkadaslar C64 scene alaninda aktivite gostericek yeni grup olan DemoDojo tarafimdan kurulmustur :)

(Skate ulen geldim gazina ama bakalim...)

Grubun kisaca bi tanitimini yapicak olursak DemoDojo ismi baslangicta sadece ama sadece C64 platformu ile ilgilenecektir.Kisaltma olarak DD,2D ve D ussu 2 yani "D" kare kisltmalarini kullanicaktir.

Yani : Bakkada/DD

Genel olarak japon ogeleri kullanilabilir,elektroniik muzik tinilari secilebilir ve asiri goz alici renkler kullanilabilir :) bunlar genel tanim olup gruba bunu sewmeyen gelsin tarzi bi yaklasimim yoktur ben biraz kendimi tanitayim dedim :)

Grubun ihtiyaci olan bir coder bir GFX'ci bir SFX'ci bir Swapper,bir bir bir....

Saka bi yana benim asil istedigim benim gibi acemi insanlarin biraraya gelmesi beraber ogrenicez beraber yapicas arkadaslar.He tabiki prof'larada kapimiz acik ama prof arkadaslar urunklerinin amator ellerde oldugunu kabullenmeliler ve gene amatorlerin (en azindan benim) soru yagmurlarina hazir olmalilar...

Hayirli olsun...

Dip Not(Su an benim kod yazmaya calistigimi varsayicak olursa asil arananlar yeni aslayan GFX ve SFX amatorleri  ;)  )

spaztica:
tebrikler!
yeni grupların oluşmaya gördüğünü başlamak çok güzel... umarım bir an önce product'ları görmeye başlarız.

skate:
Ben evlenirken o güne kadar başaramadığım şeyi başarmaya (tek eşlilik ehehe) yemin ettim. Bu Glance'e girerken c64 grupları için ettiğim yemine çok benzer bir yemindi ;) Bu sebepten grupta official olarak yer alamayacak olsam da DemoDojo'nun en sağlam destekçilerinden biri olacağım ve her türlü coding sorusuna mailım açıktır... Gerekirse independent olarak projelerinizde de yer alabilirim ilerde, hele bir oturtun grubu...

Bakkada:
Skate gazi sen werdin zate ceremesini de sen cekiceksin :)

eirik:
o degil de ben gene konuyu dagItIcI bamba$ka boyuta ta$IyIcI bi$ii sorucam neden demodojo :) yani demoyu anladIk dojoyu da anladIk da ben kendi adIma bi baglantI kuramadIm.. demoevi, demotapinagI gerci ikisi de kar$ILamiyor tam. demohane :))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git