vatanda$a sorduk: "geyik"
horguc torkaptan: geyik diyince akLIma ilk boynuz gelir. boynuz deyince de boynuzlamak. mesela bizim kahveden ornek vereyim, bi arkada$I karIsI boynuzlasa biz ona boynuzlu desek uzun olur ama kIsaca geyik diyebiliriz biz de o zaman.
toybettin genc: geyik kelimesini bence ilk bulan ingilizlerdir cunku neden diyeceksiniz? amcamIn oglu ingiltereye gitti orada insanlar ada uzerine ya$iyor ama o kadar buyuk ada ki kimse ada oldugunun farkInda degil aynI dunyanIn cok buyuk bi kure olup herkesin asLInda duz sanmasI gibi. hala neden dediginizi duyar gibiyim
elense kunde: oncelikle bana burada bu hassas konuda soz soyleme hakkInI veren tr-scene ekibine te$ekkur ediyorum. kucuklerin ellerinden buyuklerin gozlerinden oper, gecmi$ bayramInIzI kutlarIm. ha geyik dimi evet geyik bi $u ormanlarIn krali olan dimi , hani cizgili. hah o i$te geyik. bu konuda soyleyecek daha cok $eyim var ama yer kalmadI , haftaya goru$mek uzere.
demo siyin: bence geyik insanIn uzerine yakI$anI giymesidir. mesela avcILar geyik avlamaya gidiyolar, geyikleri vurduktan sonra postunu derisini yuzup haLI yapiyorlar sonra evlerine $ominenin kar$IsIna serip onun uzerinde sevi$iyorlar. i$te insan cIplak olunca kendini geyik gibi gosterip kar$IsIndaki etkilemeye cali$tigindan ben de diyorum ki bence geyik insanIn uzerine yakI$an en bi kral insandir. geyiktir