the scene > demoscene
attitude #9
skate:
Vigocum sinirlenme kardeşim, bak benim Attitude #10'da yayınlanacak reactionım.
--- Alıntı ---Hey Cactus,
My favorite disk magazine is now changed from Vandalism News to Attitude by the 8th and 9th issues of Attitude. Great work pal. Thanks for the Living/Glance review btw. I liked all the reviews in this issue. I read all chapters word by word again. I read the magazine all the night and didn’t sleep last night at all. I’m at work now, very very sleepy :) Thanks goes to Oxyron and other supporters of Attitude.
41 votesheets are not bad but not good enough either. For the next issue (I hope there will be one) I’m gonna force all the Turkish sceners to fill votesheets and write their opinions for "Opinions" chapter.
In this issue, Glance and glance members took low places in charts but that’s a good thing for us, 'coz now we’ve a new challange :) I hope with our new releases we'll take much better places in the charts section. We are also in the charts of Pain magazine but I don’t like PC disk mags and I don’t care about their charts. Attitude is the one that I care now :)
Skate/Glance
--- Alıntı sonu ---
datura:
Vigo kanka,
Tepkilerinde büyük ölçüde haklisin tabi.. yine de ölçüyü kaçırmamak lazım, neyse
Ben mümkün oldugunca forumlarda comment giriyor ve en azindan online vote'lara katiliyorum. Dedigim gibi pain'e vote kullandim mesela en son.. Attitude'dan haberim olmadi çünkü kişisel bazi sorunlarim var ve açikcasi forumu düzenli takip edemedim son 2 haftadır. Haberim olsaydi sirf vote kullanmak için bile bilgisayarin başina otururdum.
Demek ki neymiş, zikine sallamamaktan degil... sadece ilk bakışta görünmeyen bazı nedenlerden insanlar yapmak isteyecekleri bişeyi yapamayabiliyorlarmış.
Chartlarda herkes olması gereken yerde bence, hiçbir chartı manipule etmeye gerek görmüyorum şahsım adına. Tahminimce Türkiye de oy kullanan kişi sayısı olarak kötü bir yerde degil.. yani abartı tepki verecek bir durum yok. Gayet tabi ki herkes kullanırsa harika olur, bir sonraki sayıda 2 kat daha fazla oy kullanılacagına da eminim..
Herşey zamanla.. kalın saglıcakla
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Dec 13 2005, 09:16 AM
şimdi glance #1 olsaydı fena mı olurdu? glance de ki arkadaşlar, "ulan süper be, şimdi dahada manyakbişi çıkaralım" demezmiydi?
[post=3495]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Aha, bu kısmı gözümden kaçmış. Takmışım Attitude'ün chartlarına. Biz her halikarda süper gaz gidiyoruz. Manyak bişi çıkarmak için önceden birinci olmak iyi bir koşul da değil ayrıca. Bir de işin hak etme yönü var. Glance kesinlikle ama kesinlikle birinciliği hak etmiyor henüz. Ben 2006 sonlarında 2007 başlarında ilk üçe oynamayı düşünüyorum şahsen. Sindire sindire :)
vigo:
ya bu review yazanlarda orospu evladı...
fanta'nın ta amına koyim piç... breakpoint de görünce sikicem belasını.
bin tane bok atmış müziie... keza koda....
kimse Türkleri sevmiyor, bizde scene diye kasıyoruz amına koyim.
delirmeme az kaldı.
skate:
Bu arada bir sorun daha var Attitude'e votesheet doldurmakla ilgili. 64 Scene'ini yıllardır iyi takip ediyor olmak lazım votesheet doldurabilmek için. Yoksa bazı votesheetler iptal de edilebiliyor. Oxyron elemanlarını tanımayan kişiler Attitude'de yanlışlıkla Oxyron elemanlarına ve productlarına oy verebilirler, Best Cover Artist gibi kategorileri dolduramayabilirler v.s. Yalnızca Glance'e oy vermek için saçma sapan vote kullanmak büyük olasılıkla votesheetin iptaliyle sonuçlanır. Dolayısıyla bu foruma 100lerce değil 1000lerce kişi üye olsa bile ben en fazla 15-20 kişinin vote kullanmasını beklerim çünkü 64 sceneini takip edenlerin sayısı bundan fazla değil. Ama 5 kişi de kesinlikle az.
Bu arada Hydrogen'e de laf ettirmem. Her zaman bu tür durumlarda oy kullanır o. Kullanmadıysa çok geçerli bir sebebi vardır eminim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git