the scene > demoscene

attitude #9

<< < (5/6) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada+Dec 13 2005, 11:34 AM-->QUOTE(Bakkada @ Dec 13 2005, 11:34 AM)

vigo:
ya kankalar,
ben bakkadayı hedef almıyorum,

herkes biraz silkinip kendine gelsin...

ayrıca bakkada,
hemen moralini bozma,
sana anlatmak istediim, kimsenin senden ve grubundan hemen hardcore release ler beklemedii... kendini bu scene in bir parçası olarak görmen için bişiler kodlamana gerek yok....
bi vote sheet bile doldursan, bakkada/demodojo desen yeterli olurdu...

onu belirtmek istedim.... üslubum ağır kaçmış olabilir,
hemen küsme...

skate:
Bu arada votesheet dolduracak birikime sahip olmak için 2-3 sene beklemenize gerek yok. Şimdi açın CSDB'yi scene.org'u pouet.net'i c64.ch'yi cartı curtu, indirin 2000'den sonra çıkmış tüm c64 demolarını, magazinlerini v.s. İnanın hepsini toplasanız 100-150 tane product eder. 1-2 ay boyunca indirin indirin seyredin, fikir edinin. Daha sonra bir bakacaksınız ki scene'de gündemi yakalamışsınız. Zaten bir kere yakaladınızmı müptela oluyorsunuz, hergün güne en az 3-5 defa yeni birşey çıkmışmı diye aynı sitelere girip duruyorsunuz.

Peki hiç eksiğiniz kalmıyor mu? Hafiften "scene tarihçesi" gibi ufak bir bilgi eksiğiniz kalıyor. Bunu da plazma disk magazini gibi magazinlerde çeşitli köşe yazılarıyla yavaş yavaş kapatabiliriz. En azından scenedeki en büyük olaylar, kırılma noktaları, en büyük grupların neden bu kadar "büyük" oldukları gibi konuları zamanla öğreneceğiniz yazılar hazırlanacaktır eminim.

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Dec 13 2005, 02:52 PM
ya kankalar,
ben bakkadayı hedef almıyorum,

herkes biraz silkinip kendine gelsin...

ayrıca bakkada,
hemen moralini bozma,
sana anlatmak istediim, kimsenin senden ve grubundan hemen hardcore release ler beklemedii... kendini bu scene in bir parçası olarak görmen için bişiler kodlamana gerek yok....
bi vote sheet bile doldursan, bakkada/demodojo desen yeterli olurdu...

onu belirtmek istedim.... üslubum ağır kaçmış olabilir,
hemen küsme...
[post=3509]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Yok yaf kusluk olmas ne scene ne scenera..
Zirlama lafina kirilmistim gecti..Olur ole kirilgan adamim ben...

Bakkada:
Ya bu arada aklimda bi logo var grup icin ama GFX bilgim o kadar iyi deil bana yardimci olabilecek arkadaslara duyurulur :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git