the scene > demoscene

attitude #9

<< < (2/6) > >>

skate:
Bu arada aklıma gelmişken Türk productlarına ve Türk scenerlara oy veren herkese teşekkür ederim.

datura:
Yaw millet ben de vote kullanmistim siteden.. ama mag'de vote kullananlar in alfabetik isim listesinde benim isim yok.. acaba kaynadi mi arada benim vote'lar :huh:  Yazik olur walla öyleyse, ama zaten liste çok kısa, belki de vote kullanan herkesi yazmadilar gibi bir durum da olabilir.

not: glance'e hiç bisekilde grup olarak veya member olarak vote yollamadim

datura/glance

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by datura@Dec 12 2005, 02:00 PM
Yaw millet ben de vote kullanmistim siteden.. ama mag'de vote kullananlar in alfabetik isim listesinde benim isim yok.. acaba kaynadi mi arada benim vote'lar :huh: Yazik olur walla öyleyse, ama zaten liste çok kısa, belki de vote kullanan herkesi yazmadilar gibi bir durum da olabilir.

not: glance'e hiç bisekilde grup olarak veya member olarak vote yollamadim

datura/glance
[post=3476]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Hem self-voting yapma, hem de votesheet'inin kabul görmesini bekle. Ohooo... İşimiz var senle. Senin daha kendi productına saygın yok be kardeşim, başkalarınınkine nasıl olsun!!!! Gibisinden saçmalamadan hemen konuyu Cactus'e iletiyorum :lol:

datura:
yaw ben pain'e vote kullanmistim simdi hatirladim, hay aksi :unsure:

vigo:
arkadaşlar, bi konuda hepinizin götüne koyim...
göte koymaktan hariç tuttuklarım :
- aegis
- nightlord
- skate
- spritus

ya attitude'da vote edenlere bakıyorum...
toplam bizden ben de dahil 5 kişi...

ya arkadaşlar, bazı şeyleri neden yapmıyorsunuz?
bu forumda 100 den fazla insan var...
herkes girip vote etseydi...
glance i 20 de diil belki 1 de görücektik.

chartların önemli tarafı, charta giren kişi/grup/release için BÜYÜK BİR GAZ olmasıdır... hemde çok büyük...

bakkada, paso zırlıyosun yok gruba giren yok yok release yok zart zurt diye.... neden girip vote kullanmadın? işte sana en büyük "bişi" yapma fırsatı idi. işin ilginçi hydrogen, endo, datura bile sikine sallayıp girip vote yapmamış...

bi de burda "scene" filan diye götümüzü yırtıyoruz...

kimse gücenmesin... bizden bi sikim olmaz... hiç bir konuda birlik olamıyoruz, planlı bişi yapamıyoruz... niye kendimi paralıyorum ki amına koyim...

körler saarlar birbirini aaaarlar... öle takılırız kendi başımıza 3 kişi...

nightlord anlatsın size, sikindirik bi stuff, lobi sayesinde nası birinci oldu diye... hiç bi alanda lobi yapamıyoruz.

şimdi glance #1 olsaydı fena mı olurdu? glance de ki arkadaşlar, "ulan süper be, şimdi dahada manyakbişi çıkaralım" demezmiydi?

neyse... FUCK TURKISH SCENE diyorum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git