Originally posted by vigo@Dec 13 2005, 10:22 AM
ya bu review yazanlarda orospu evladı...
fanta'nın ta amına koyim piç... breakpoint de görünce sikicem belasını.
bin tane bok atmış müziie... keza koda....
kimse Türkleri sevmiyor, bizde scene diye kasıyoruz amına koyim.
delirmeme az kaldı.
[post=3500]Quoted post[/post]
[/b]
Ya abi böyle şeylere çok takılma yaw. Oswald çok pozitif bir şekilde yorumlamış demoyu bence. Herif geçen sayıda Camelot'un You Know The Routine'e o kadar çok yersiz eleştiri yapmıştı ki Cactus'e mail atıp döşenmiştim ben "böyle yapacaksa bir daha review yapmasın, derginin kalitesi düşüyor" diye. Cactus de bizim demoyu kabul ederse Graham'e review ettireceğini söylemişti. Ama dönüp dolaşıp iş yine Oswald'a verilmiş, herif de geçen sayıya kıyasla oldukça iyi ve pozitif bir review yapmış.
Grafiklerle ilgili review bence cuk oturmuş. Herifin tüm dediklerine katılıyorum ve sanki herif bizim projede yer almış kadar iyi review etmiş. Bize ne tam bitmemiş, eksik, dandik geldiyse herif onları sövmüş. Bunun yanısıra herkesin gereksiz derecede yüklendiği kurbağa resmine pozitif reaction vermiş.
Gelelim müzik olayına. Fanta iyi bir müzisyendir, hatta son yılların en iyilerinden. Herif teknik olarak enstrumanlara ve new sid, old sid farkında müziğin kötü sonuç vermesine takılmış ve Hydrogen'in kalitesinde bir müzisyenin bazı ses filtrelerini bilmesi gerektiğini anlatmaya çalışmış benim yorumladığım kadarıyla. Bunun haricinde de Hydrogen'in müzik tarzını beğenmemiş ve bazı tekrarlara v.s. takılmış. Bence müzik mükemmel ancak Fanta'nın böyle birşeye takılmasını gerektirebilecek birşey var mı? Var elbette ki. O müzik partiden 2 gün önce yarısı uzunluğundaydı. Demo son anda birleştirildi ve Hydrogen bir gecede müziği iki kat uzattı. Bunun için de ilham gelmesini falan beklemedi. Oturdu ve bir gecede bitirdi. İşin komik tarafı efektleri müziğe uydurmaktan çok müziği efektlere uydurduk. Bu da zaten Hyrdogen'in yeteneklerinin ve azminin bir kanıtıdır. Ancak Fanta bunları bilmiyor ve demoyla müziği ayırarak dinlediğinde ona batan noktalar olabilir.
Kıssadan hisse: Vigo, calm down dude...