the scene > buluşmalar
Plazma için son toplantı
vigo:
ben gelemiyorum
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Dec 15 2005, 11:51 PM
Bu hafta sonu maalesef dergi yazilarini yazmak, kisisel procelerimde kod yazarak ilerlemek ve zaman kalirsa da nightlord sitesini ayaga kaldirmaya calismak planlarim arasindadir. benim gelme ihtimalimin az oldugu soylenebilir :)
en gec bu cumartesi plazmaya iki makale gondermis olacagim.
sizlere kolay gelsin, sevgiler saygilar
@bakkada: bu hafta sonu yeni c64 tutoriali ekliyorum...
[post=3567]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
saol ellerine saglik simdiden tıtorial icin...
spaztica:
durumum henüz belli değil, ama gelmeye çalışacağım...
Bakkada:
Arkadaslar katilimci sayisi cok az baska bir zamana mi ertelesek acep???
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Dec 16 2005, 02:24 PM
Arkadaslar katilimci sayisi cok az baska bir zamana mi ertelesek acep???
[post=3577]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ertelemek diye birşey yok. 20'sinde yazıların teslim edilmesinin son günü. Daha sonra dergiyi hazırlamak için 10 gün gibi bir süre kalıyor ki 3-5 gün kala toplanıp alınan kararlar uygulanamaz ve dergi gecikir. Bakın birçok insan kastı yazı gönderdi, derginin zamanında ve tam olarak planlandığı tarihte çıkması boynumuzun borcu. Eric, Nightlord ve Vigo gelemeyeceğim dedi diye ertelemek mantıklı değil çünkü bir sonraki hafta gelebilecekleri de kesin değil. Dergi hepimizin ortak projesi, katılımcı sayısıyla limitli şekilde karar alınır, alınan kararlar buraya post edilir. Zaten dergiyi bitirmek için bir araya gelmeyi bekleyecek olursak derginin main editörlerinden olan Spritus'un Van'da olduğunu düşünecek olursak işin içinden çıkamayız. Pazar günü ben 14'de (belki de eşimle birlikte) Beşiktaş'ta olacağım. Bu arada sanırım Hakan Pastanesi Pink Cafe'ye göre daha uygun bir buluşma mekanı (canım kumpir çekti de ehueuhe). Pazar günü buluşalım...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git