the scene > buluşmalar
Plazma için son toplantı
Decipher:
ok hakan pastanesini ben de biliyorum pazar saat 14:00 hakan pastanesi diyoruz ok?
Bununla beraber bu dergi çıkmazsa zamanında boğaz'dan atlarım. hatta ölümü ruhumla tutar bi daha atarım... Bu mag zamanında hatta belki daha önce stabil durumda olacak. Kullanılabilecek... Yazı düzenleme biter bitmez (scg, sen neler yaptın abi? sprit'le bir konuşun da 80 karakterlik formatın tam düzenini bir kararlaştırın) mag okunabilir hale gelecek.
Katılacaklara Beşiktaş'ta görüşmek dileğiyle diyorum...
Bakkada:
E tamam o zaman bende ordayim ister hakan ister pink farketmes bana....
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Dec 16 2005, 03:11 PM
ok hakan pastanesini ben de biliyorum pazar saat 14:00 hakan pastanesi diyoruz ok?
Bununla beraber bu dergi çıkmazsa zamanında boğaz'dan atlarım. hatta ölümü ruhumla tutar bi daha atarım... Bu mag zamanında hatta belki daha önce stabil durumda olacak. Kullanılabilecek... Yazı düzenleme biter bitmez (scg, sen neler yaptın abi? sprit'le bir konuşun da 80 karakterlik formatın tam düzenini bir kararlaştırın) mag okunabilir hale gelecek.
Katılacaklara Beşiktaş'ta görüşmek dileğiyle diyorum...
[post=3581]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
@MaDpRoGrAmMeR: Ok kardeşim, pazar günü Hakan Pastanesi'nde hava koşullarından dolayı muhtemelen kapalı bölümünde görüşmek üzere.
scg:
@MaDpRoGrAmMeR: Derginin sayfa düzeniyle , yada dergiyle ilgili herhangi teknik bir konuyla ilgim yok. Umarım içeriğe katkım olur. Deadline da yaklaşmış bayaa...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Dec 16 2005, 05:13 PM
@MaDpRoGrAmMeR: Derginin sayfa düzeniyle , yada dergiyle ilgili herhangi teknik bir konuyla ilgim yok. Umarım içeriğe katkım olur. Deadline da yaklaşmış bayaa...
[post=3588]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
@SCG: Elinden geleni yap kardeşim 20'sine yetiştirmek için. Eğer yetişmezse dergi aylık çıkacak unutma, bir dahaki ayın 20'si deadline olur sana.
Bu arada ilk sayı şöyle ya da böyle çıkacak, hatta anladığım kadarıyla da oldukça dolu dolu bir içerikle çıkacak. Ancak ikinci sayıdan itibaren her sayı en az bir önceki kadar zengin içerikli olmalı. Bu da ne demek? Sürekli yazacak birşeyler bulmamız demek. Mesela ben tutoriallarımdan birini "Bölüm 1" şeklinde yazdım. İstesem varımı yoğumu dökerdim ortaya. Ancak bir kısmını sonraki sayılara sakladım. Zaten özellikle tutorillarda çok uzun ve fazla konu içeren yazılar okuyucuların çok hoşuna gitmez. Örneğin C=Hacking'in tüm sayıları ard arda copy&paste edilse olay iyice karmaşık bir hal alır indeks ne kadar güzel düzenlenirse düzenlensiz. Halbuki #9'da hede var #8'de hödö var demek çok daha hoş. Devamlı yazılar bulmaya çalışın. Ben belki özel bir corner oluşturucam dergide. Bronx'un 64 Times Magazine'inde Skate's Corner diye başladığım köşeye devam edicem.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git