the scene > buluşmalar

Plazma için son toplantı

<< < (5/7) > >>

Bakkada:
Abi ben derginin herbokunda her toplantisinda bulundum ama katkim olmadi ya simdi farkettim :)
Belki bir dahaki sayiya bisiler hazirliyabilirim :)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Dec 16 2005, 10:53 PM
Abi ben derginin herbokunda her toplantisinda bulundum ama katkim olmadi ya simdi farkettim :)
Belki bir dahaki sayiya bisiler hazirliyabilirim :)
[post=3592]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Bakkada, senin dergiye yazabileceğin en güzel yazılardan biri 7D5 Party Report olur bence. Herkes yazmalı bana kalırsa kendi gözünden 7D5'i. Bir tek organizatörler olarak biz bi bok anlamadık partiden, o yüzden bizler yazmıyoruz :) Vigo zaten şu ana kadar tek adam akıllı party report yazan kişi oldu. İçinden gelen, yazabilen yazsın...

Decipher:
ya ben de aynı duyguları paylaşıyorum Bakkada'yla :) yani iyi hoş mag'i kodladım (-ık Anes'in de çok büyük yardımı var sağolsun kapağı kıvırdı :)) ama kendimi iyi hissetmiyorum ben bu dergiye bişiler yazmazsam çok büyük saygısızlık olur gibi geliyor bana. bakalım 3 gün var bişiler yazmaya kasacağım artık...

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Dec 17 2005, 09:17 AM
ya ben de aynı duyguları paylaşıyorum Bakkada'yla :) yani iyi hoş mag'i kodladım (-ık Anes'in de çok büyük yardımı var sağolsun kapağı kıvırdı :)) ama kendimi iyi hissetmiyorum ben bu dergiye bişiler yazmazsam çok büyük saygısızlık olur gibi geliyor bana. bakalım 3 gün var bişiler yazmaya kasacağım artık...
[post=3596]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Lan olm, dergiyi packleyecek olan sen diilmisin. Deadline'a uymasan ne yazar, kafala editörleri sok yazını son anda araya :) Buna bizim oralarda "tarraan altına yatanın kayırılması" derler :lol: Hatta istersen editörlerden de gizli CTRL+ALT+m+a+d tuşlarına basıldığında okunabilsin senin yazın, hidden part olsun. Sana kalmış...

anesthetic:
ctrl+alt+m+a+d olursa ben bulamam kesin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git