the scene > buluşmalar

Plazma için son toplantı

<< < (2/7) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Dec 15 2005, 05:51 PM
Nedir son durum katilim war mi yok mu nedir ne deildir...
[post=3555]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Son durum;

Tarih: 18 Aralık 2005 - Pazar
Saat: 14:00
Mekan: Pink Cafe (?)

Mekanla ilgili alternatif olarak Hakan Pastanesi düşünülebilir. Bu beşiktaşta McDonalds'ın civarında ana cadde üstündeki pastane. Kumpir'ini tavsiye ederim :) Fiyatları da uygun. Kişi başı 10 milyon civarına yiyip için takılabiliyorsun genellikle. Birşey yemeyen 3-5 milyona kalkar :)

Siz mekana karar verin yeter. Gerisi yukarda yazdığı gibidir.

eirik:
tarih 18i olursa benim gelmem yatar malesef. ertesi gun pozitif operator sInavIm var asLInda bIraktIm o dersi ama hem cevresel hem de vicdaki baskILar nedeniyle gelemem

Bakkada:
Eirik arkadasim birak bu baski islerini birakmisin zate pasa pasa dersi vur dibine yaaa...
Sensiz toplanti olmaz haci :)

Ewet arkadaslar katilimlarinizi beklioruz gecen sefer yoklama vermeyen vigo,madprogrammer,endo,datura ve hatta hatta nightlord ismi akima gelmeyen bilumum forum insani,az takilip kacan hydrogen ses werin ses :=)

eirik:
bu arada bugun ayIn 15i ve hatta gun bitmek uzere. ayIn 18inde toplantI kararI almak icin biraz gec bi zaman degil mi bana kalirsa ? :)

nightlord:
Bu hafta sonu maalesef dergi yazilarini yazmak, kisisel procelerimde kod yazarak ilerlemek ve zaman kalirsa da nightlord sitesini ayaga kaldirmaya calismak planlarim arasindadir. benim gelme ihtimalimin az oldugu soylenebilir :)

en gec bu cumartesi plazmaya iki makale gondermis olacagim.

sizlere kolay gelsin, sevgiler saygilar

@bakkada: bu hafta sonu yeni c64 tutoriali ekliyorum...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git