Arkadaşlar şu ana kadar birkaç kişinin mırın gırın ettiği ancak tam olarak gündeme gelmeyen birşeyi dile getirmek istiyorum. Forumun yapısı
Şu anki yapı şöyle
entry point
all about this forum
--> tr scener discussion
teams
--> crescent
--> resident
--> hi3s
--> 7dx
--> bronx
--> glance
--> ascraeus
--> demodojo
--> manyetiq
commodore & amiga
--> demoscene
--> graphics
--> coding
--> hardware
pc
--> demoscene
--> coding
--> flash
console
--> gba
links
--> commodore
--> amiga
--> coding
smalltalk
--> geyik
--> sell / buy / recruit
--> meetings
Şimdi ben Plazma'yı eklemek istiyorum. Ama nereye ekleyeyim? Plazma c64, amiga ya da pc kategorilerine ait değil aslında kapsıyor hepsini. all about this forum
, teams, console, links ve smalltalk da bunun için uygun değil. Bu durumda magazines diye bir başlık açıp da altına mı koysam plazmayı? böyle yapacak olsam da hangi kategorilerin arasına koysam alışılmış düzeni en az bozar? bir de diğer kategoriler konusunda fikirleriniz nedir? nasıl değiştirsek ya da olduğu gibi mi bıraksak?
Gözüme çarpan birkaç nokta...
commodore & amiga -> graphics : 6 topic
pc -> flash : 3 topic
console -> gba : 3 topic
Bu bölümler hiç raabet görmüyor. Ancak bunda bir gariplik yok, kala da bilirler. Ama madem "commodore & amiga -> graphics" bölümü var "music" niye yok? geçen gün bir soru soracaktım goat tracker ile ilgili, kategori bulamadım ve inanın en sonunda naapsam naapsam kategori mi açsam derken sıkıldım post etmekten vazgeçtim (-ki benim kategori açabilme yetkim var, olmayan biri direk vazgeçebilir).
Kısacası yorumlarınızı bekliyorum. Mantıklı fikirler birleştirilerek yeni yapı oluşturulabilir ya da yine mantıklı fikirler üzerinden yürüyerek olduğu gibi bırakılaiblir yapı.
Endişem ise çok fazla kategori açarak bu sefer de başka bir kullanışsızlık yaratmak. Bunu da göz önünde bulundurun.