Originally posted by silentscream@Feb 14 2004, 11:33 PM
"C-64 ıÇıN NE ÜRETTıN?" ışte bana bunu anlat, ok?
sanırım bu kişinin tevellütü yetmiyor... dedimya, sen muhtemelen portakalda vitamindin... internette araştır, arkadaşlarına sor... sormazsanda siktir et...
spaztica ya dibine kadar katılıyorum... evet, şu gerçeği kimse unutmasın... ilk önce zombie boys vardı... turbo,jason,move vardı... bugün şu forumda bişiler oluyorsa bu insanlara borçluyuz...
istanbul'un sokaklarının dili olsada, yada postanelerinin...
bize anlatsa spread günlerini... swap günlerini...
yada telefon hatlarının dili olsa...
türkiye'deki en büyük eksik ne biliyor musunuz?
saygı... düşünün... hayatımızın hiç bir aşamasında saygı yok... televizyon dünyasından, iş hayatına, komuşuluk ilişkilerinden arkadaş ilişkisine kadar...
"rezpekt" etmeyi öğrenin...
bana "c64 için ne ürettin diyen" kişi, kendisi ne üretmiş ki? ulan en son party'de hasbel kader intro bile yaptım. saolsun endo/bronx'un yardımlarıyla...
ulan millet aya gitti, siz burda halen yarrak kürek yapıyosunuz...
şurda deseniz ya "ya breakpointe gidelim", "tur düzenliyelim topluca" şu bu...
halen takmışınız kafaya bronx u... boşuna takmayın... boşuna üzülürsünüz...
bizimle uuraşmak isteyen 2 şekilde uğraşsın...
1 - code / gfx / music (bilgisayarla ilişkili) konularda...
2 - götü yiyosa gelin yumruk yumruua delikanlı gibi kavga edelim. sorunları çözelim...
ulan ana avrat küfür filan etcem zor duruyom... ulan 32 yaşıma geldim halen beni delirtmeyi başarıyosunuz ya helal olsun ya....
ha bide, spazla beraber neler çekiyoruz bu "new-skool" scenede... spaz, senin malları unutmadım, pazartesi akşamı eğer ofis açıksa halledicem..