the scene > nightshift
yeni demo party: NIGHTSHIFT 06
skate:
@Bakkada: Sen arada bir benim eve uğramaya devam et yeter :)
@Nightlord: Adam akıllı bir parti yalnızca sen ya da sen+eşin şeklinde biraz zor olur senin için kardeşim. Onun için ağır işler yüklenmemek ve partinin tadını çıkarmak kaydıyla yine de elimden gelen desteği veririm. Eminim benim gibi birçok destekçin olacaktır, için rahat olsun...
nightlord:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Dec 25 2005, 09:21 PM
@Bakkada: Sen arada bir benim eve uğramaya devam et yeter :)
@Nightlord: Adam akıllı bir parti yalnızca sen ya da sen+eşin şeklinde biraz zor olur senin için kardeşim. Onun için ağır işler yüklenmemek ve partinin tadını çıkarmak kaydıyla yine de elimden gelen desteği veririm. Eminim benim gibi birçok destekçin olacaktır, için rahat olsun...
[post=3883]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
destekleriniz icin saolun... olayin is yuku daha cok esimin organizasyon sirketi tarafindan ustlenilecek. bu yuzden scenerlarin tamamen misafir ve stufflara odakli olabilmesinin saglanacagini umuyorum. ama yine de yer yer sizlerden fikir olarak yardim talep edecegimiz konular olabilir...
Hydrogen:
Vay vay vaaay. Adamla her gün yanyanayız. Benim bile haberim yoktu.
Çok güzel bir süpriz. Ben yan gelip yatacağım. Muhabbet edeceğim. Takılacağım. 8bit con da olursa her sene bunu yapabileceğim extra iki parti olacak.
İnsanlar Hydrogen'in hep darkside'ını gördüler. Artık force lightning'e son.
7dx partilerde hiç tanışıp konuşma fırsatı bulamadığım bir ton insan vardı. Partide görüşmek dileğiyle.
Ultra Geyik: Nightlord. Kaçabilirsin ama saklanamazsın. Korkunu hissedebiliyorum.Parti hırsını duyabiliyorum. Bu partiyi düzenleyeceksin. Evet.. Hislerin sana ihanet ediyor Nightlord . Demek evlisin ve bir eşin var. Eğer sen organizasyonu düzenlemezsen, belki... o düzenler...
vigo:
o yeah... party time!
her türlü reklamasyon, anons gibi konularda yanındayım kanka!
sadece kesin tarih adres filan belli olunca haber et..
spritus:
:blink:
ouuow.. inanılmaz bi haber. bunu mag'e yazmaktan mutluluk duyacağım. yalnız benim işten dolayı gelememek gibi bir durumum söz konusu. yine bekleyelim ve görelim. bakalım ne olacak
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git