the scene > demoscene

Daha fazla tarih - Hydrogen'in Summer Assembly icin maili

<< < (2/2)

Hydrogen:
Ya arkadaslar, herkes hatirlamadigini soyluyor:) Acikcasi, bunlarin hicbirini ben de hatirlamiyorum. Bu textleri eski harddiski karistirirken buldum. Ve ben de merakla ilk defa dun okudum. Yani biri bana dune kadar dese ki, 11 yil once, Hydrogen OFF diye biten mail yazmissin. Hadi ordan derdim eheheh:)

SA99 ile ilgili olarak, Stranger'la bir kac kez yazismistik onu hatirliyorum. Zira invitation ile ilgili textleri ve java invitation'u (bir yerlerde var o da)falan yolladi bana. Adres bilgilerini de gene ondan alip, bizimkilere iletmistim.

Benim partiye gelememe nedenim cok trajikomikti. Esim  Aynur'a ingiltereden don diye 7-8 ay boyunca hemen hergun yalvar yakar olmustum. O da benim bu israrlarimdan dolayi erken donmeye karar vermisti. Ama parti hafta sonunu gelis gunu olarak secmisti. Ben de o kadar isrardan sonra, parti var gidecegim diyemedim, yemedi:) Ama icim gitmisti yani:)

Ardindan partiden 1-2 ay sonra falan, Stranger ve Lord'la izmirde bulustuk. Parti videolarini izleyerek sansli ve seckin azinliga dahil oldum:P Stranger'larin gizemli demodan partlar da izlemistik. SA99 muhabbeti yapmistik. Eglenceli meeting olmustu.

Yonga'da da SA99 ile ilgili materyal var aslinda. Ama Stranger aciklarse gizemleri guzel olur, hafizamiz tazelenir, zaten hepimiz yaslaniyoruz:)
Ya Boran, kusura kalma da, 7dx'lere gel artik baydin senelerdir abuk sabuk bahanelerle beni bitirdin yani:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git