Originally posted by vmeydaneri@Jan 1 2006, 07:35 PM
su an benim paket programimda 2.65 kb yapti zaten ...Ben 13kb paketsiz halini koymusum yanlislikla yani bir sorunum yok bunlarla benim sordugum soru baska..!
[post=4152]Quoted post[/post]
[/b]
elindeki xm in yapIsIni ve buyuklugunu bilmemekle birlikte, eger ilgili xm i yapan muzisyen tanIdIgIn biriyse (yada sen yaptinsa:) ) bildigim kadariyla dosya buyuklugu olarak XM i kucultmenin yolu gereksiz kanallarI ve kIsImLarI silmek, kIsa tekrarlamalarI oncelikle XM icinden yada olmuyorsa kod ile caldirmaktan gecer:) (bu arada cevap verdim ama sorunu umarIm dogru anlamI$ImdIr) gereksiz sample larI attIktan bi sIkI$tirmayI dene bir de ba$ka dosya formatlarI muzik olarak aynI olsa da daha cok sIkI$iyor olabilirler
bu arada bi$ii daha anlaticam ama bundan gerisi biraz ilgisiz olacak. WhereIsIt diye bi ar$iv programI kullaniyordum, bunda kaydetme secenekleri arasInda az ve yuksek sIkI$tirma ve sIkI$tirmadan kaydetme olarak uc secenek var, normalde sIkI$tirmadan kaydedip rarliyordum, denemek icin yuksek sIkI$tirma kullanarak dosyayI kaydettim, .rar dosyadan buyuk oldu, sIkI$tirmayla kaydedilmi$ dosyayI tekrar rarladIm, sIkI$tirilmadan kaydedilip rarlanmI$ dosyadan yine de buyuk oldu. tabi asLInda bunda $a$ILacak pek bi$ii yok da ne bileyim oyle yani