the scene > demoscene
Scene.org 2005 Awards
anesthetic:
Şubat sonuna kadar public's choice dalı için bir demoya oy verebiliyorsunuz. Her zamanki gibi PC'den bir çok dişli aday var, PC dışından tabi ki TBL'nin Breakpoint demosu (Ocean Machine) örnek verilebilir. Bu sene Loonies de çok iyi bir demo çıkardı. Bi de şu Pokemon Mini demosu var (Shizzle).
http://awards.scene.org/voting.php
scg:
195/95/256 by RGBA. (bu introyu yapan herifleri kesin deli z*kmiş...)
skate:
Public's choice'a 64kb demo, 4kb demo falan da ekleseler yaw. Gerçi istesek onları da yazarız ancak adamlar "demo/group" diye belirttiğine göre büyük olasılıkla full size demoları kastetmişler ki geçen sene de public's choice'da hep full size demolar vardı yanılmıyorsam. Ben TBL'i de bayaa düşündüm ancak ASD gerçekten bu işte çığır açtı. Onun için ASD'ye verdim oyumu. 64 demolarından da bence ASD'yi geçecek kadar devrim niteliğinde bir demo çıkmadı 2005'de. Ama TBL'e de oy gitmesini isterim elbette ki.
@scg: 195/95/256 - RGBA konusunda katılıyorum kardeşim :)
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Jan 3 2006, 02:13 AM
195/95/256 by RGBA. (bu introyu yapan herifleri kesin deli z*kmiş...)
[post=4179]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Abi insanmi bunnar ya bunlarin gotune koyim ben ya ulan nasil bi muziktir o ole nasil biseydir ya....
eirik:
birisi yukarIda adI gecen $eyi buraya koyabilir mi yada linkini , merak ettim, , siteye baktIm bulamadIm
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git