the scene > demoscene
Scene.org 2005 Awards
scg:
--- Alıntı ---Arada face sayılarını yazdıkları partlar ise bana komik geliyor. Neye göre face sayısı bu....
--- Alıntı sonu ---
Buda yapılan göndermelerden biri. Statix in demolarından birinde(tam hatırlayamadım şimdi), ya 303 de yada juice de vardı o sahne. Ekrana arı geliyodu ve face sayısı yazıyodu..
scg.
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Jan 4 2006, 12:27 PM
Buda yapılan göndermelerden biri. Statix in demolarından birinde(tam hatırlayamadım şimdi), ya 303 de yada juice de vardı o sahne. Ekrana arı geliyodu ve face sayısı yazıyodu..
scg.
[post=4254]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ben o demoya gönderme olduğundan emin olamadım. Çünkü ekrana face sayısı yazan yaklaşık 20 demo biliyorum. Tabii ki birçoğu software rendering ve bir anlamı var. Statix'in demosunda hardware desteği kullanılıyor muydu? Eğer kullanılıyorsa ASD'ninkine mantıklı bir gönderme denilebilir. Tabii bu durumda da her ne kadar espiri de olsa minimum requirementlarını kıyaslamak gerekir. Bence de çok yalnış yerlere çekilebilecek bir espiri. Ben şimdi ekranda hareket eden anlamsız 30000-40000 face yapsam rekoru mu kırmış olucam? Eğer öyleyse bana 10 dakika verin :) FPS kıyaslaması da yaparız icabında :D
scg:
statix (alex evans , lion head de çalışıyor şimdi) in demolarında genelde hardware acceleration yok. Zaten benim dediğim demoyu 1997 de yapmış olması lazım. Iconoclast ta gördüğünüz arı ve face sayısı falan var aynen o demoda. 1 e 1 aynı yani. Bi de statix in acayip bir 64k sı var. 1996 yapımı , adı "paper". Süper.
scg.
vigo:
ben GLANCE : Living e vote attım
sizde atın : Scene.org Vote Page
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 4 2006, 03:06 PM
ben GLANCE : Living e vote attım
sizde atın : Scene.org Vote Page
[post=4261]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Desteğin için çok çok sağolasın Vigo kardeş ancak yol yakınken geri dön kardeşim. :) Çünkü yalnızca birinci olan duyuruluyor ve takibindeki 3-5 tane demonun da aday olduğunu görebiliyorsun sadece. Ama bizim demoya gidecek 2-3 oydan kimsenin haberi olmuyor çünkü bunlar açıklanmıyor. Ayrıca Living'in "yılın demosu" olmadığı da oldukça açık. Bir diğer problem ise Commodore'un platform olarak oy veren çoğunluğun yeterince takip etmediği ya da sallamadığı bir platform olmasından ileri gelen bir şekilde kazanma şansının pek olmayışı. Yine de desteğin için sağol. Oyunu değiştirmeni ve böylece boşa gitmemesini tavsiye ediyorum. Nested, Glory ve diğer demoların da bu oylamada hiç şansı yok ne yazık ki. Açıkçası Türkiye'deki kıpırtılar henüz "yılın en iyi demosu"na aday gösterilmemiz için bile yeterli değil.
P.S: Vigo, yanlış anlama, bizi listeye en alttan bile sokabilecek olsa oy vermeni elbetteki tercih ederdim. Ancak yok böyle bir ihtimal, oyun boşa gidecek. Yoksa aynı oylar Pain ve Attitude'da çok işe yaradı, sağolasın.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git