the scene > demoscene
Scene.org 2005 Awards
skate:
@Eric: Burn in heaven seven diyorum sana kardeşim :) Olm pouet'den hatta hatta google'dan search etsen bulursun lam tembel herif.
http://www.pouet.net/prod.php?which=18252
eirik:
abi siteye baktIm bulamadIm dedim ya:)
neyse saolasIn ama ben begenmedim, olmamI$. cali$madI bende error intro_init(); dedi
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by eirik@Jan 3 2006, 11:25 AM
abi siteye baktIm bulamadIm dedim ya:)
neyse saolasIn ama ben begenmedim, olmamI$. cali$madI bende error intro_init(); dedi
[post=4197]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
adamlar senin gibileri de düşünüp video version koymuş siteye ama şimdi sen kalkar "offf kim 60 küsür MB'lık şeyi indirecek şimdi" de dersin onun için teklif bile etmiyom :)
scg:
195/95/256 çalışmak için kesinlikle modern bir bilgisayar istiyor. Opengl ve shader model 2.0 kullanıyor. Biraz daha bilgi verelim : aslında bu intro breakpoint 2005 demo compoyu kazanan 195/95 isimli demonun (20MB falandı..) remake i !!! . Hani geometry ve texture lara bi şekil kafam basıyo ama intro daki shading için helal olsun dedim direk. Bu sene benim oyum bu intro ya gidiyor. RGBA , ispanyol grup , son iki senedir baya iyi introlar çıkarttılar. Bir önceki introları "paradise" da çok deli. (Gergedanları görünce çüüş demiştim.)
Aslında oy için biraz ikilem yaşıyorum şu an. minas/calodox un kesinlikle bir ödül almasını istiyorum. Herif bu sene 3 tane (breakpoint , evoke ve TUM) 4k yazdı ve kaliteyi sürekli arttırdı. Özellikle evoke için yazdığı çok psikopat bişey. Zaten son yazdığını da görmüşsünüzdür, artık bişey demiyorum.
scg
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Jan 3 2006, 12:33 PM
Aslında oy için biraz ikilem yaşıyorum şu an. minas/calodox un kesinlikle bir ödül almasını istiyorum. Herif bu sene 3 tane (breakpoint , evoke ve TUM) 4k yazdı ve kaliteyi sürekli arttırdı. Özellikle evoke için yazdığı çok psikopat bişey. Zaten son yazdığını da görmüşsünüzdür, artık bişey demiyorum.
scg
[post=4200]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Minas'ın önceki yazdıklarını da takip etmiştim, katılıyorum çok iyi yol aldı. Yine de 4k'larda 2000 ve 2004 seneleri çok başarılıydı. 2005 nisbeten sönük kaldı bence. Bu arada 4k'larda derken yalnızca PC'den bahsetmiyorum, tüm platformların toplamından bahsediyorum. 2001, 2002 ve 2003 yıllarından da güzel 4kblar aklımda ama 2000 ve 2004 yılında her seneden en az 3-4 "çüş" dedirten 4kb'ı net olarak hatırlıyorum. Devrim yarattı herifler bu senelerde. 2006 için de temennim bu tür 4kb'lar görmemiz hatta ülke olarak üretmemizdir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git