the scene > nightshift

NIGHTSHIFT 06 OFFICIAL SITE

<< < (2/5) > >>

skate:
Kim demiş törkiş parti diye? Ben doğrudan interneyşınıl bir parti görüverdim nedense. Hostingi de "dünya üzerinde bir yerlerde". Bundan sonra partilere bu gözle bakın :)

spaztica:
ben partiye global parti demem, partiye katılanların %50'si gavur olmadıkça...

demiş atalarımız.

Bakkada:
parti olsun da,yabanci ister gelsin ister gelmesin...

BU arada parti sayisi artti belki yurtdisi ihtimali de dogdu uygun fiyatli uyku tulumu ve mat nerden alinir arkadaslar...

vigo:
yurt dışında ise, bence otelde kal yoksa geberirsin...
yada wizdom gibi şortla duşa girersin.

eirik:

--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Jan 4 2006, 12:50 PM
parti olsun da,yabanci ister gelsin ister gelmesin...

BU arada parti sayisi artti belki yurtdisi ihtimali de dogdu uygun fiyatli uyku tulumu ve mat nerden alinir arkadaslar...
[post=4256]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

eminonunde ucuza satan yerler var ama sadece eminonunde olduklarInI biliyorum:) gerci istersen ogrenebilirim oradan satIn almI$ $ahIsLardan yerini yakla$Ik ucretini. ondan ba$ka eger kallavi bi$ii alayim gerekirse daga da cIkarIm gerekirse kampa giderim diyorsan eminonunden alacaklarIn da i$ gormekle birlikte dagcILIk ve spor malzemeleri satan yerler var sana yakIn oldugunu bildigim be$ikta$ car$IsInIn meydana bakan giri$inde sagda bi adam var bir de alt katta adrenalin var ama o yerler pek ucuz degildir. bir de son olarak mevsimi olsaydI yani $oyle yaz ba$I mayIs haziran gibi, carrefour larda en cemcugunden mat uyku tulumu hatta bir de cadIrLI setler sarILIyor onlar en ucuz ama alacagIn en cemcuk $ey olacaktir, tabii ki kapali bi mekanda uyumak icin i$ini gorecek kadar yeterli ama malesef bu mevsimde onlarI bulman biraz zor:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git