the scene > demoscene

PLAZMA #1 ÇIKTI!!!

(1/21) > >>

spritus:
Aha nihayet. başımın etini yediniz alın size plazma:
http://resident.tr-demoscene.info/plazma_1.zip

Okurken bi takım saçmalıklar çıkabilir mazur görün. sonraki sayı süper olacak.

Not : Kesinlikle pouet'e upload etmeyin...

Decipher:
skate bul bakayım secret part'ı bulursan scene'i bırakıyorum. :D

anesthetic:
PLAZMA! PLAZMA!

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese (mad ile sprite duble) teşekkürler. Artık benim de "Şu şu sayılı şu dergide yayınlanan yazımı okusaydınız bu denli hıyarca konuşmazdınız." tribi yapmamı sağlayacak bir kaynak var. :D

vigo:
inanmıyorum ve hemen dload ediyorum

eirik:
kimse kusura bakmasIn ama begenmedim cunku oncelikle editorlere: 1 satIrdaki harf sayIsI neden 81? " type xx | more " ile okumak istesem 1 karakter edit.com ile okumak istesem kenar cizgilerinden 3 karakter goruntulenemiyor bi satIr 70 karakter olsa iyi olurdu. windows un degil dos un karakter seti en azIndan metin dosyalar icin kullanILabilirdi. bu i$i yapan programlar var, istenirse ingilizce karakterler istenirse 857. kod sayfasIndan turkce karakterlerle okunacak $ekle kolayca getirilebilir.

aradaki bo$luklar neyin nesi?:) oralara resim gelecegini bayagI bi okuduktan sonra anladIm, eger standart bbcode kullanacaksak bildigim kadariyla [img.. diye bi tag var. hangi resim hangisine ait yap boz gibi birle$tirmeye ugra$mayacagImdan dogrusal bir $ekilde okuyarak geciyorum umarIm ikinci sayIda bu olmaz.

son olarak bir de dergi alt ba$LIkLarIna gore yazILar sInIfLandIrILamaz mIydI? yani articles diye bi dizin icine hepsi bodoslama atILacagIna articles icinde .haberler .geyik .kodlama vb. $eklinde klasorler acILIp bolumlemeler bu $ekilde yapILabilirdi. bolumlerin duzeni kod icinde yerle$tirilmi$ olsa gerek ki bu bence cok gereksiz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git