the scene > demoscene

PLAZMA #1 ÇIKTI!!!

<< < (3/21) > >>

PE&OAS:
indirip bir bakayım... hadi hayırlı olsun... amma keşke erik'in yazıları orijinali gibi bırakılsaydı... daha güzel ve daha uyumlu oluyor lan.

PE&OAS:
eveet, genel olarak bir göz attım... tebrikler, beklediğimden çok çok iyi olmuş... emeği geçen herkese teşekkürler...

@spritus: ustam backgrounddaki grafikteki undeath mi night elf mi? :)

spritus:
ehemm.. sizin de tahmin ettiğiniz gibi bu preview versiyonuydu :)
üzerinde yeniden çalışıp %100 versiyonu çıkarıcaz. şimdilik download'u kapatıyorum..

spritus:
bu arada burda kuş gribi paniği var ve sağlık müdürlüğünde çalışıyorum. artık durumumu tahmin edin..

nightlord:
text displayer problemleri cozulurse guzel bir dergi olacak kanisindayim. gozume carpanlar:
1- madde madde list bolumleri yanyana render ediliyor
2- sonu newline ile biten satirlarin left-right justify EDILMEMESI gerekir.
3- font daha buyuk olursa bence daha okunabilir olur
4- grafikler cok guzel

yazilar ile ilgili soylemek istedigim bir nokta da var. bazi yazilar uzuuun paragraflar iceriyor. ekranda bir seferde gorunenden buyuk paragraflar da okumayi zorlastiriyor kanimca. ayrica cogu yazida neredeyse hic noktalama isareti kullanilmamis. bu da okumayi zorlastiriyor bence. belki bazi yazilarin  (yazarlarca) editlenmesi iyi olabilir.

Eger bazi makalelerin konulmamasi skate'in dedigi gibi editorlerin secimi ise bu olabilir bisey aslinda. sonucta derginin sahibi editorlerdir. istedikleri yazilari koyarlar istediklerini elerler. ama tabi teknik bi sorundan dolayi konulamadiysa o zaman teknik sorunun cozulmesi icin mad yardim istemeli.

bence linkin kaldirilmasi iyi bir fikir degil. preview versiyon full versiyon muhabbetine katilmiyorum. bu muhabbet derginin daha da gecikmesine yol acacak. bence bu sayi gunahiyla sevabiyla boyle cikmali. dergi ekibi de yaptigi isin arkasinda durmali. sonucta bence cok onemli bi isi basardilar. cikmayan makaleler 2.sayida yayinlanabilir displayerdaki hatalar 2.sayida giderilebilir. bi deadline koyup onu kacirmak daha ciddi bi problem olur bence.

BEN SIDDETLE LINKIN GERI ACILMASINI VE IKINCI SAYI ICIN CALISMALARA BASLANMASINI ONERIYORUM. eger cok istenirse bir iki hafta icinde yeni displayer ile sayi 1 versiyon 1.1 cikarirsiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git