the scene > demoscene
PLAZMA #1 ÇIKTI!!!
Bakkada:
Dergi cok guzel olmus tabi yazisi konmayan arkadaslar biraz tepkisel davranmakta hakli...
Cogu chapteri satir satir okudum cok da zewk aldim.Bence gorsel olarak guzel kullanimi biraz daha rahat olabilir ama eminim ki ilerliyen sayilarda cok daha guzel olucaktir inaniyorum ve bekliyorum.
Dergide emegi gecen herkese saygi ve sevgilerimi yolluyorum..
Tabi ki bir kac ufak not ve oneri var..
Sistemim AMD 1250MHZ+256MB Ram 32MB OB ekran karti
Bu sistemde ustteki 5 satir devamli titreme yapti.
Bir de muzik icin bir on/off butonu bulamadim ben mi bulamadim ??
eirik:
bence download un kapatilmasI mantiksiz bunu spritusla konu$mu$tuk, cunku dergi bi $ekilde cIktI ve $u anda geriye baktIgImIzda aha ilk sayI da boyleymi$ diyebilecegimiz bir dergi var.. ele$tiriler bundan sonraki sayILar icin uygulanmaLI, gerekirse yeni bi kodla yeniden ba$LanIr.
bu arada konu ba$LIKLarInIn metin dosyalarI icinde bulunmamasI tamamen okumayI zorla$tiriyor ve ba$ka birinin bi reader yazmasInI imkansizla$tiriyor. yazILar sanki programIn data dosyalarI gibi olmu$. disk mag i text olarak da okumak isteyenler var ve bunlardan biri olarak en azIndan okunabilir olmasInI istiyorum.
reader a yeni baktIm, gozume carpanlarI kIsaca sIralayacam:
- henuz herhangi bi secenek secemiyorken ba$langIcta secim ekranIna ne gerek var?
- dergi toplantIsInda derginin sadece turkce olacagI konu$uldugu halde english ve francaise seceneklerine ne gerek var ?
- muzik acma kapama yok gerci muzik rahatsiz edici degil
- font secimi kotu, istedigimiz herhangi bi fontla okuma secenegi olabilirdi
- yava$ cali$mayI gectim cali$miyor, arkaplanda muzikten ba$ka naapiyor bilmiyorum ama sadece ekrana yazI yazdirmakla bu kadar yava$ cali$mamaLI.
bi kac bi$ii daha var asLInda eklemek istedigim ama uzatmak istemiyorum ve mumkunse eksikliklerin konu$ulmasI icin bi toplantI yapILmasInI oneriyorum.
@nightlord: uzun paragraf kullanan birisi olarak soyledigini ikinci sayI yazILarI icin dikkate almaya cali$acagIm:) noktalama i$areti kullanmama ele$tirisini uzerime aLmIyorum (almaLI mIyIm :) )
Bakkada:
Toplanti olayina kesinlikle katiliyor ve bayramdan sona bulusalim diorum...
Maksat arkadaslari gorelim :)
vigo:
beyler,
lütfen birazdan okuyacağınız satırlardan lütfen kırılmayın...
grafik ve müziğe diyeceğim bişi yok, FAKAT,
ya arkadaşlar, götümüzü yırttık, TEXT olsun diye,
ne dendi :
"abi, biz milleti scene özendirmek istiyoruz, onun için görsellik ön planda olmalı, text i kimse okumaz!, yanar dönerli olmalı dergi"
bumudur abi özendirici mag?
yazılardaki "justification" acaip kötü...
ben hiçbir şeyi okuyamadım, yordu beni...
nerde mizampaj?
gelişi güzel random yazılar, resimler...
en azından HTML olsaydı bari...
ben üzülerek şunu gördüm, bizim yıllar önce yaptıımız cemetery news bundan 1000 kat güzeldi?
kusura bakmayın ama, ben bu dergiyi bu halde kabul edemem...
#1 favori PC grubum olan Resident'dan beklediim bu değildi...
bakın tekrar ediyorum, bu eleştrilerimi sadece
"abi, biz milleti scene özendirmek istiyoruz, onun için görsellik ön planda olmalı, text i kimse okumaz!, yanar dönerli olmalı dergi"
lafı olduu için söylüyorum.
yoksa ben text e razıydım zaten...
emeğinden ötürü herkese teşekkür ederim ama bu sayı plazmayı ben "preview" olarak görüyorum.
keza bende de üste sanki raster tutmamış gibi flick vardı.
ben windowed modda okumak istiyodum, textler copy olamıyor,
müzik on/off yok, html linklere tıklanmıyor...
bu eleştrilerimi yıllarca scene emek veren ve disk-mag çıkarmış biri olarak yaptıımı, ve adım gibi eminim, resident crew bu işi süper bi şekilde fixliicek... öpüyorum...
scg:
Sanırım kasmanın anlamı yok :
panorama
Buna yakın bişey bile yapmak aylarınızı alabilir.Bunu kullanın ve içeriğe yoğunlaşın bence.
scg.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git