the scene > demoscene

PLAZMA #1 ÇIKTI!!!

<< < (6/21) > >>

vigo:
... umarım ...

spaztica:

--- Alıntı ---biz scene topluluğuyuz. öyle textmiş mextmiş bize yakışmaz. biz her ürettiğimiz şeyi, yeteneğimizi, yaratıcılığımızı göstererek göze kulağa hitap eden şeylerle sunmalıyız (bkz. asciiart).
--- Alıntı sonu ---

her bitine kadar katılıyorum bu fikre... ben çok karamsarlığa kapılamdan bakıyorum meseleye; ilk versiyon için bence daha fazla eleştiri yapmayalım, ama 2. sayıya bir ay kadar vakit olacak. yazarlar elbette yazılarını daha şık bir dergide görmek isterler; ücret vs söz konusu olmadığı için en azından buna hakları olduğunu düşünüyorum. ama piyasadaki tüm diskmag'ler ilk sayılarında hakikaten kötüydüler, birkaç revizyon sonunda ideal şekillerine ve arabirimlerine oturdular.

yapılan ciddi bir çalışma, az-buz bir kod değildir elbette. burada eleştiri yapanların da hiçbiri bunu görmezden gelen insanlar değil. bu yüzden siz/biz noktasına varmadan hepimizi biz görerek daha geliştirileceğini, daha kaliteye gitmek için ilerleyeceğimizi unutmayalım derim.

tesla:
Müziği kapatamayanlar: Sol alt köşedeki hoparlöre tıklarsanız kapanıyor.

Açılış resmi baya güzel. Bu arada 60 hz olması ve yukardaki titreme sorunu dışında fena olmamış.

Tabi Mad'in hastalanmasının da payı var.  2. sayının çok daha iyi olacağına inanıyorum.

skate:
Arkadaşlar birinci sayıdaki eksikleri tamamlayın, release edin ok. Ancak derginin formatının şu halinde kalması sonraki sayılar için inanılmaz bir işkence olacak çünkü her chapter'a ayrı ayrı manuel uğraşılmış gördüğüm kadarıyla, hem justify için (ki algoritmamı anlayabilseydin çok da zor değildi mad kardeş) hem de resimlerin pozisyonları için. Öncelikle kesin ama kesin bir şekilde dergiye HTML, BBCode, hede hödö birşeyler eklemek şart. Ayrıca tek renk yazılar yerine soluklaştırılmış bir background üzerine renkli yazılar olması daha mantıklı. Şu anki halinde yazıların rengi değişirse backgroundda kaybolur çünkü. İkinci sayıda bunlara dikkat lütfen.

Decipher:
@ skate: abi özür diliyorum günahını aldım algoritmada değilmiş problem. o problemsiz çalıştı sonlarda unutulan bir iki boşluktan dolayı salakça bir işlem gerçekleşiyormuş neyse yine özür dilerim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git