the scene > demoscene

PLAZMA #1 ÇIKTI!!!

<< < (8/21) > >>

Wisdom:
Ufak bir oneri:

Release'ler arasinda karmasa olmamasi acisindan, her yeni update'de bunu dosya isminde belirtmenizde fayda var.

plazma_1.zip
plazma_1a.zip
plazma_1b.zip

vb.

Urun sadece siteden cekilmeyeceginden ve insanlar arasinda dogrudan transfer yoluyla da dagilabileceginden bir sure sonra hem insanlar icin hem de sizin icin karmasa yaratabilir, sikayet olmasi durumunda hangi versiyondan bahsedildigini kolayca anlamak acisindan.

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by Wisdom@Jan 6 2006, 04:58 PM
Ufak bir oneri:

Release'ler arasinda karmasa olmamasi acisindan, her yeni update'de bunu dosya isminde belirtmenizde fayda var.

plazma_1.zip
plazma_1a.zip
plazma_1b.zip

vb.

Urun sadece siteden cekilmeyeceginden ve insanlar arasinda dogrudan transfer yoluyla da dagilabileceginden bir sure sonra hem insanlar icin hem de sizin icin karmasa yaratabilir, sikayet olmasi durumunda hangi versiyondan bahsedildigini kolayca anlamak acisindan.
[post=4331]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

evet haklısın abi. bi ara düşündüm ama artık bu son fix olduğu için salla dedim kendi kendime :)

tURbO:
Plazma'ya baktim..

title resmi guzel olmus.

genel olarak gorsel anlamda yorumlar yapacagim.
deneyimlerimi goz onune almanizi rica edicem.

magazin ekraninda geri plandaki resim okunurlulugu engelliyor. sadece duz bir renk konulsa daha iyi olur.. yada en azindan oyle bir secenek.

genel olarak dergilerde soyle bir olay vardi.
font kuculdukce satir uzunluklari kisalir.
yani plasma nın font buyuklugu ile satir uzunluklari su ankinin yarisi kadar olmaliydi. yani ekran 2 sutundan olusmaliydi. boylelikle daha okunabilir bir dergi olacakti. su anda okumak beni yoruyor.

yazilar icinde okumayi kolaylastircak, bold, italic ve renkler olmaliydi.

en azindan roportajlarda soru cevaplar farkli renklerde olmaliydi.

Panel grafigi guzel ama o "MENU" yazisi oraya yakisiyor mu???

elestirilerim yapicidir. kotu dusunce ile yazilmamistir.
umarim bunlari gozonune alirsiniz.
kolay gelsin tum PLASMA ekibine..
.

Ragnor:
Arkadaşlar bir sorun vs. yoksa yarından itibaren plazma'yı tanıtıma başlıyorum. Maksat sadece bizim okuduğumuz bir dergi olmasın.
Ana hedeflerim FazlaMesai ve açık olsaydı oyunyapimi.org olurdu o kapalı üye olduğum bir diğer forum olan level forumlarına atarım (gerçi pek ümitli değilim orda ama olsun belki bir iki kişi çıkar ilgilenen). Blog'a yazarım birde. Valla garip ama okuyan varmış benim blog'u, yani işe yarar 1-2 kişi içinde olsa. Neyse belki başka bu tarz sitelerede atarım. Bu konuda bir sorun var mı? Varsa nedir? Yoksa yarın en geç 14:30'da başlıyorum, o zamana kadar itiraz etmeyenin elinden birşey gelmez, gidip makheme kararı çıkartsın beni engellemek için :).

spaztica:
hiç mi birinin imkanı yok, bir pcmagazine gibi dergiyle beraber verdirelim plasma'yı!!!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git