the scene > demoscene

PLAZMA #1 ÇIKTI!!!

<< < (9/21) > >>

Ragnor:
valla benim imkanlarım ile level dergisi cd'sine girebilir. ama kesin birşey söylemek istemiyorum. harekete geçeyim mi bu konuda?

spaztica:
level sadece gamer tayfaya hitap ediyor. bence pcworld ya da pcnet (skate!!! nerdesiniz) gibi bir dergiyle daha şık olur sanki.

Decipher:
level'dakilerle yüz yüze tanışmışlığım var üstelik iki kere ikisinde de bir oyunum çıkmıştı level cd'sinde eğer istenirse level'a koydurabilirim tabii ragnor da yapabilir aslında işime de gelir rag'ın yapması :D. o değil de pc world pc net falan iyi fikir Skate, abi bi el atıverin. Ama öte yandan dergiyi yaymak konusundaki fikrimi sorarsınız. İlk sayıda ne yazık ki çoğu kişinin beklediği üzere bir pain ya da hugi kalitesini yakalayamadık doğaldır deneyim yoktu. işte benim önerim 3. sayıya kadar beklenmesi en kötü ihtimal 2. sayıya kadar beklenmesi. bunlar henüz "beta" gibi çünkü belli bir birikim olmalı bu konuda. opengl 2.0 ve hayatımda ilk kez denediğim bir yapılama sistemi ne yazık ki raster fontla birleşince cpu cycle manyağı bir plazma çıktı, bundan bu dersi aldım. Neyse bir dahaki sayıya daha iyi planlanmış ve daha az denek olarak kullanılan bir kod yazmayı hedefliyorum. Söz veriyorum yeni teknolojilere bulaşmak yok :D. Kalın sağlıcakla

P.S. Dediğim gibi en azından 2. sayıya kadar beklemeliyiz zanımca tabii ben sadece benim dergi tüm tr-scene'in yani karar sizin anlayacağınız.

vigo:
beyler,
bu sayı için bişi yapmayalım,
2.ci sayı hatta bence bu çıkan 0 olsun,
1.ci si için süper promotion olaylarına gircem,
merak etmeyin bir çok dergi ile ciddi temasım var,
yeterki "release" edilebilecek bi şekle dönsün olay!

skate:
Son hali daha güzel olmuş derginin. Şimdi ellerinize sağlık. Hala missing 1 chapterım var ama o kadarına editöryel eleme diye bakıyor ve dergiyi okumaya devam ediyorum. :)

P.S: Eğer bir şekilde chapterımı kaybettiyseniz söyleyin, tekrar gönderirim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git