the scene > demoscene
PLAZMA #1 ÇIKTI!!!
vigo:
beyler bu preview mu? full release diil dimi?
umarım diildir...
skate:
@vigo: walla release kardeşim. benim iki tutorialımı koymamışlar. hani editorial bir eleme olduğunu düşünsem laf etmiicem ama... her neyse :)
derginin grafikleri çok kaliteli olmuş. ancak reader olayı tahmin ettiğim gibi patlamış :) bence biraz daha zaman verelim ve bir %100 version çıksın. Kusura bakmayın ama formatting olmadan bu iş adam akıllı olmuyor.
bir de nankör olduğumuzu düşünmeyin. "süper olmuş" yorumunu sona saklıyorum. lütfen eksik chapterları ekleyin en azından ve 1. sayıyı full çıkarın. mümkünse şu anki download linkini geçici bir süre için kapatın.
P.S: Sakın ama sakın "aceleye getirdiniz bizi" gibi bir savunma yapmayın. Bir tek bu savunmanın sonuçları tatsız olur :)
scg:
--- Alıntı ---beyler bu preview mu? full release diil dimi?
umarım diildir...
--- Alıntı sonu ---
Bencede umarım değildir çünkü yazmak için günlerimi harcadığım döküman dergide yok! Fuckings yollardım ama neyse bugün iyi günümdeyim ve editörlerin cevabına kadar beklicem.
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Jan 4 2006, 09:53 PM
skate bul bakayım secret part'ı bulursan scene'i bırakıyorum. :D
[post=4277]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Secret olan tek şey benim iki chapterım kardeşim :) Ulan geyik yazımı bile koymuşsunuz, iki turorialımı koymamışsınız (ya da koyamamışsınız). Lütfen beyler, 80 karakter sınırına sığmayan şeyler icabında alt satıra geçsin ama chapterları iptal etmeyin. Ben biliyorum sizin sıkıntılarınızı, soruce codeları yayınlayamadınız dimi adam akıllı :) yapmayın etmeyin diyorum, o kadar diyorum :)
Hatta hatta 17.txt ve 19.txt'nin missing olduğu gözümden kaçmadı. Büyük olasılıkla benim iki chapterım onlardı dimi :)
Bir de resim ve diğer ölçeklemeler acayip hardcoded duruyor. Yanılıyor muyum?
Geri kalan code ise oldukça güzel ve şimdilik denediğim tüm makinelerde mükemmel çalıştı. O konuda hakkınızı vermek lazım :D
Hydrogen:
Pozitif olalım. Problemlerin hepsi duzeltilebilecek seyler. Derginin inanılmaz yayıldıgını zannetmiyorum. Link kapatilir. Hatalar duzeltilir ve yeni link acilir. Hatta bu release icin dergi bir kaç kere kontrol edilir.
Ve sorunsuz bir şekilde yayına sunulur. Ancak aksaklıkları mail ile çözmek ortamı olumlu etkilemek açısından önemli bir çözümdür.
Parolamız sakin ve etkin. Derginin bütün yükünü sırtlayan arkadaşlarımıza karşı anlayışlı ve yapıcı eleştiriler. Di mi?
Benim açımdan dergi, bazı şeyler tam oturmamış olsa da, kendini 3 saat boyunca okutabilmiş bir ürün. Yani scene'de gerçekleşen en güzel hadiselerden biri olmaya aday. Yorumlarımı tam sürüme saklıyorum. Ve kendi adıma derginin release'e hazır hale gelmesi için haftasonunu beklememiz gerektiğini söylüyorum.
Emeği geçen, geçmekte olan herkese kolay gelsin diyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git