the scene > demoscene
PLAZMA #1 ÇIKTI!!!
Bakkada:
Beyler isi gargaraya getirmeyin bugun Plazmanin ikinci sayisi icin yazilarin teslim edilmesinin son gunu.Kimler gonderdi yada noldu iki ayda bir mi cikicak??
Bu arada Plazmayi okuyan saolsun okuyup yorum yapan varolsun okumayan kahrolsun okumadan yorum yapan da top olsun....
spritus:
--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada+Jan 20 2006, 05:19 PM-->QUOTE(Bakkada @ Jan 20 2006, 05:19 PM)Beyler isi gargaraya getirmeyin bugun Plazmanin ikinci sayisi icin yazilarin teslim edilmesinin son gunu.Kimler gonderdi yada noldu iki ayda bir mi cikicak??
[post=4580]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
derginin periyodu 2 ayda birdir. bu yüzden yazıların son teslim tarihi 15.02.2006 olarak belirlenmiştir.
skate:
İkinci sayının outfiti ay başına yetişiyorsa bugün göndermenin anlamı var yazıları tabii ki. Aksi taktirde ikinci sayının deadline'ı belirlensin, 10 gün önceye yetiştirmeye çalışalım.
Edit: Ben bu postu atarken Spritus'un postu araya girdi :) Bu durumda derginin deadline'ı 01.03.2006, yazıların deadline'ı da 15 gün öncesi oluyor öyle mi? Ama eğer iyi bir editing toolu olursa derginin yazıları uyarlamak bence 1 hafta - 10 gün anca sürer. Bu sayıda 15 gün olsun yeni outfit'in ilk denemesi olacağı için, üçüncü sayıdan itibaren deadlinelar 20'si olsun (ilk toplantıda karara bağlandığı gibi)
eirik:
acIkcasI ben 2 ayda bir olmasIna katILmiyorum, en azIndan bi toplantI yapIp karar verebilirdik boyle cok emri vaki oldu bence.
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by eirik@Jan 20 2006, 07:27 PM
acIkcasI ben 2 ayda bir olmasIna katILmiyorum, en azIndan bi toplantI yapIp karar verebilirdik boyle cok emri vaki oldu bence.
[post=4590]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Eirik, senin de katılmış olduğun moda'daki toplantıda "ayda bir olacak" diye karar alınmıştı zaten hatırlarsan. Bir toplantı daha olacaksa karar bozmak için olacak.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git