the scene > demoscene
PLAZMA #1 ÇIKTI!!!
PE&OAS:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 25 2006, 11:10 AM
anes rulez!
[post=4662]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
anes+erik rulez! :D
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by PE&OAS+Jan 25 2006, 03:18 PM-->QUOTE(PE&OAS @ Jan 25 2006, 03:18 PM)
eirik:
abi acIkcasI kimsenin reader yazILmasIna kar$I cIkacagIni du$unmuyorum. bi tane kendi reader i dI$Inda ba$ka reader larIn yazILmasI derginin okunurlugunu arttIrIr bence. daha once de yazdIm, ben nasI okumak istiyorsam oyle bi reader yazdIm. anes'in bi tane yazdIgIndan haberim yoktu, daha sonra onun ve benim ne yapmak istedigimiz hakkInda biraz konu$tuk o kadar. anes'in kendi kafasInda bir dosya formatI var, (benim --< gibi tag kullandigim gibi) ve okuyucuyu buna gore yaziyor ve bundan sonraki sayILar da o formata gore cIkacak. eger ben de kodlamaya ba$lamadan once haberim olsaydI o formatI okuyacak bicimde kodlardIm. neyse diyecegim eger cok ters olmazsa anes ile konu$ onun du$undugu formatI okuyacak $ekilde kodlamaya cali$. script'ten ne kastettigini anlamadIm kusura bakma:)
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by eirik@Jan 25 2006, 05:32 PM
abi acIkcasI kimsenin reader yazILmasIna kar$I cIkacagIni du$unmuyorum. bi tane kendi reader i dI$Inda ba$ka reader larIn yazILmasI derginin okunurlugunu arttIrIr bence. daha once de yazdIm, ben nasI okumak istiyorsam oyle bi reader yazdIm. anes'in bi tane yazdIgIndan haberim yoktu, daha sonra onun ve benim ne yapmak istedigimiz hakkInda biraz konu$tuk o kadar. anes'in kendi kafasInda bir dosya formatI var, (benim --< gibi tag kullandigim gibi) ve okuyucuyu buna gore yaziyor ve bundan sonraki sayILar da o formata gore cIkacak. eger ben de kodlamaya ba$lamadan once haberim olsaydI o formatI okuyacak bicimde kodlardIm. neyse diyecegim eger cok ters olmazsa anes ile konu$ onun du$undugu formatI okuyacak $ekilde kodlamaya cali$. script'ten ne kastettigini anlamadIm kusura bakma:)
[post=4686]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Tabi canim cok olmasi iyidir .. Ben scriptten kastim benim plazmam kodu bir kez yazilacak bundan sonraki plazmalarim sadece icerik degisecek sekilde yapiyorum :)
Bu sekilde diger sayilari kodlamadan okuycam..
Neyse hala ugrasiyom bitince 1. sinin benim yazdigim versionuna bakabilirsiniz :)
anesthetic:
üzülerek belirtiyorum ki plazma sayı 2'de yeni bir outfit bulunmayacak. bunun en önemli sebebi nightshift için yapılan hazırlıklar tabi ki. kod hakkında bir durum raporu vermem gerekirse:
-editör toolu bitti.
-gui readera directdrawda başlandı. dergi datasını henüz okumuyor. parser marser hak getire.
-sistemin tamamının teorisi ve çoğunun algoritması kafamda sona erdi :)
plazma 3 ve sonrasında karşınıza çıkan hemen hemen her şey (ana başlıkların tipinden tutun da butonların yerlerine kadar) editörlerin seçimi olacak ve bana, readerı başka platformlara port etme ve port edenlere yardımcı olma görevi düşecek.
tabi nightshift'ten önce biraz süre kalırsa bir sürpriz olabilir ama büyük ihtimalle olmayacaktır.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git