the scene > 7dx

7dx 2010: Parti Sonrası

<< < (21/21)

allamulax / resident:

--- Alıntı yapılan: endo;26737 ---allamulax haklı, ama tabii grup oluşmaya başlarsa isim de bulunur elbet.
mesela "press record & play on tape" :D hehehe.
çıkar mı harbiden böyle bi grup ya, walla cok guzel olur.
--- Alıntı sonu ---

hehe "do kafaayari & press play" :P

benim isteğim, türkiye'den böyle bir grup çıkacaksa sadece burada değil tüm dünyada kabul görecek bir şeyler yapılmalı ve taklit olmamalı (çok mu şey istiyorum :)). "çin malı" muamelesi görmesin yani, demek istediğim. ;)
online bir ortak çalışma yapılacaksa online katkıda bulunmaya talip olduğumu belirtmek isterim (malum istanbul'da değilim).
aklıma şu an ocremix.org geliyor. birçok online çalışmaya ve dijital albüme imza attılar geçmişte. yapılabiliyor demek.
projeyi yönetecek biri olmalı, herkes aynı setup ı kullanmalı vs. vs. belki başka başlıkta tartışılabilir. ya da commodore.gen.tr deki başlığa gideyim :)

nightlord:
arkadaslar tekrar hatirlatayim. Lutfen pouet'te/csdb'de urunlere bir cumle de olsa yorum yazin. olumlu yorum / thumb up olmak zorunda da degil, nasil hissediyorsaniz oyle yazin tabii ki ama bir tepki olsun. zaten bir avuc urun var onlar da 5-10 tepki almis durumda kalmasin, urunlerdeki comment sayisini en azindan 20 - 30 civarina cikarmak lazim. yazmamis olanlari bir kosu pouet'e  (ve rising icin csdb'ye) davet ediyorum :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git