the scene > 7dx
7dx 2010: Parti Sonrası
tesla:
Nightlord webcam'den bakarak bu kadar yazdıysan acaba orda olsan neler yazcaktın merak ettim. Okuması çok keyifliydi, partiye gitmiş kadar oldum gerçekten. Eline sağlık.
Yalnız Moldibi kardeşlerin seminerini çok merak ettim şimdi artık videosu varsa onlar yetincez.
Gene keyifli bir parti olmuş ki, sayfa sayfa yazılar geliyor.
yatuyu:
umarim butun seminerler video kaydina alinmistir, gecen sene NL seminerini kayit etmedigime pisman olmustum :(
ssg:
@arcane "pixel bizden gecti" dedikten sonra production cikarman! cok ayip! :)
Slowhand:
Arkadaş ben her sene böyle güzel parti yazıları okuyup gelemedim diye üzülecek miyim yahu :) Bu sene de ıskaladık. Neyse, kısmet seneye diyelim.
Return hakkındaki yorumlarınız için teşekkürler. Duyması keyifli ve önemli şeyler bizim için.
@Nightlord: Yarışmaya katılamasaydın üzülürdüm. Henüz dinleyemedim ama parçanın güzel olduğuna eminim. Ben de webcam ile katılmayı düşündüm fakat aksilikler yüzünden fırsat bulamadık.
@Hydrogen: Arada msn üzerinden konuşuyoruz ama buradan da teşekkür etmek istedim. Güzel yorumların için teşekkürler.
@CaiSSoN: Parçaları beğendiğine sevindim. Sırada bekleyen bir kaç tane daha var. Gazı nasıl aldıysak artık :)
@Skate: Yardımların için çok teşekkürler. Özellikle foruma giriş için :) Bu arada, partiye ait videoları ve diğer materyalleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Saygılar
Bekir
spritus:
@nightlord : bu keyifli rapor için çok teşekkürler. gerçekten gözlem yeteneğin hayranlık uyandırıcı
@endo : neden süt? :) aklıma bir cem yılmaz esprisi geldi. "arkadaşlar bugün kartondan süt yapıciz" heheh
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git