the scene > 7dx
7dx 2010: Parti Sonrası
Norvax:
--- Alıntı yapılan: drey;26554 ---
Muhabbet sürerken Norvax geldi yanımıza. Kendisi ile ilk sohbetimiz bu partiye kısmet oldu. Açıkçası ben çok zevk aldım onunla sohbet etmekten ki akşam bir ara kapı önünde nefes almaya çıktığını görünce tüm yüzsüzlüğümle tekrar yanına gidip muhabbete girdim, hatta yanımda Chaotique de vardı. 2007'den beri TR'deki her demoscene partisine katılmama rağmen ilk defa bir akşam-sohbet-çemberi içinde buldum kendimi (bkz. ilk partim rehberi). Meğersem ne kadar zevkli ve gaza getiriciymiş. Tabi ki bunda sohbet ettiğiniz kişilerin de etkisi büyük. Norvax'a güzel sohbeti, şahsıma verdiği C64 gazı ve çenemi düşürebildiği için tekrar çok teşekkür ederim. Umarım onun da beni dinlerken başı fazla ağrımamıştır :).
--- Alıntı sonu ---
Abicim se ne diyorsun. Sohbet süperdi :). Ben zaten sen ilk ortama girdiginde 'aha bol bol sohbet edip feyz almam gereken adam geldi' diye dusunmustum. Sonra bi punduna getirip hemen yanına kostum :) ... Sonra da zaten sohbet aldi basini gitti. Birseyler uretmek, scene, parti ortami, müzik ve bilimum konulardan dem vurdugumuz sohbet superdi. Asıl ben sana ve Chaotique'e tesekkur ederim bu guzel sohbet için. Bol bol tekrarlamak lazım.
C64 konusundaki gazın ise beni benden aliyor :) Sohbet sirasinda da belirttim sanirim :D
endo:
Eline sağlık Drey keyifle okudum parti raporunu.
Maalesef kayıt almak vs. gibi işlerden kimseyle doğru düzgün sohbet edemedim yine :( özellikle commodore.gen.tr tayfasıyla biraz takılmayı çok istiyordum.
ssq ve isimlerini hatirlayamadigim (3.dan taekwondocu arkadaş ve onun arkadaşı ve compec'ten bir yığın arkadaşla) bol bol sohbet edebilmek isterdim.
inşallah gelecek partilerde biraz daha vaktim olur.
endo:
Bu arada parti resimlerini http://www.moldibi.com/download/7da/pictures.zip adresinden indirebilirsiniz (116 MB) ~500 civarı resim var.
spritus:
@drey : o grafiği tamamlamadığına çok üzüldüm. bari tamamla da parti dışı release et. ekmeğimizi paylaşıcaz artık napalım ;)
skate:
arkadaşlar galeri ve katılımcı listesi eklenmiştir siteye ancak ürünleri hazırlamak işi henüz bitmedi. hepsinin screenshotları ve infolarını hazırlıyoruz. az daha sabır, sanırım bu gece up olacaktır sonuçlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git