the scene > demoscene
Plazma'nin dönüşü
nightlord:
Evet yanlış okumadınız. şu an itibariyle öncelikle Plazma web sitesi tekrar http://plazma-dergi.org adresinde aktif durumda.
Plazma'nın altıncı sayısı bazı bonus eklerle 7 şubat 2011 günü çıkacak.
Zaten yazarları bizzat toplamaya başlayacağım ama 6. sayıya yazı göndermek isteyen arkadaşlar benimle kontak kurabilir.
Daha önceden 6. sayı için yazı göndermiş olan arkadaşların yazıları bu sayıda yer alacak. Bazı zamana bağlı yazıları (eski parti raporları veya teknolojisi değişmiş konulardaki tutorialler) Plazma 5.5 adlı bir ek sayı ile 6. sayıyla aynı anda çıkarmak niyetindeyim. Eğer yok benim o yazım kesinlikle yayınlanmasın diyorsanız benimle irtibata geçin.
Yazarlarla mail trafiğine bu hafta başlayacağım. Gelin beraber yine şahane bir dergi yapalım ;)
coze:
like filan aradim ama yok :) sabirsizlikla bekliyoruz !
skate:
ben bu mesaja cevap yazdığıma adım gibi eminim. adım da eşref bu arada. :) kaybolmuş mesaj resmen. heyecan, coşku v.s. içerikli kısa bir mesajdı özetle.
spritus:
süper haber lordum :)
yazı vs ne gerekiyosa başlayalım hemen
nightlord:
selam millet plazmayi bu haftasonu linkleyip cikaracaktim. Ancak cumartesi sabahi bana gelen karsi konulmaz muzik ilhami sonucunda hafta sonunu Trapped'in son versiyonu uzerine calisarak gecirdim ve neredeyse bitirdim. Tahminen bu hafta ici bi gun release ederim.
Plazmayi ise bir hafta erteliyorum. 7 Subat gunu cikacak
Bu vesileyle bana yazi ulastirmak isteyenler icin Carsamba'ya kadar firsat. Bana pm atin.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git