the scene > demoscene
Plamza diğer platformlarda çıkmalı mı?
skate:
"Her ne kadar oylamış olsam da bana bu iş forum polling ile olmamalı gibi geldi" ya da "benim düşüncem çıkmalı ya da çıkmamalı şeklinde değil" şeklindeki tartışmalar bu polling'in sonucu alındıktan sonra yapılmalı bence. Ben çoğunluğun ne istediğini merak ediyorum öncelikle.
Cool Man:
plamzayı bilmem ama plazma çıkabilir :P
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Cool Man@Jan 22 2006, 04:57 PM
plamzayı bilmem ama plazma çıkabilir :P
[post=4621]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Plazma diğer platformlara port edilince plamza oluyor işte, onu şettirmek istediydim. Yediniz mi? Yemediniz o ayrı :lol:
skate:
Bu arada gördüğüm kadarıyla diğer platformlarda görmek isteyenlerin sayısı istemeyen ya da gereksiz bulanlardan çok ancak yine de oranlar çok yakın, kararsız kaldım. Şöyle söyleyeyim, diğer platformlarda çıkarırsak negatif reaksiyon alacağımızı düşünmüyorum. Bunun yanında çıkmasa da bazı kişiler için farketmiyor. Bu durumda boş bir vakitte 64 versiyonunu kodlayabilirim diyorum, kesin bir karar ya da tarih bildirmiyorum. Vigo kardeş de belki Amiga versiyonunu yapar, kimbilir :)
Polling ve bu topic kapanmıştır. Detayları tartışmak isteyen ve bu konuda fikirleri olan varsa ayrı bir topic açıp ordan fikirlerini beyan edebilir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git