the scene > demoscene

plazma text mod reader

<< < (2/3) > >>

skate:
Bu arada ne kullanıyorsun compiler olarak? watcom c, turbo c, djgpp? ben yıllarca turbo c kullandıktan sonra olayın watcom olduğunu keşfedecekken tam djgpp aklımı aldıydı. O sıralar bıraktım zaten dos tabanlı c kod yazmayı ama içimde hep ukte kalmıştır en iyi 16 bit C compilerı bulamamış olmam :)

P.S: Son zamanlarda dostan yaptığım bir uygulamada veritcal retrace olayını eklemiştim text mode'a. Eğer sen de ekleyecek olursan ekranda cursor'un çizimi gözükmeyebilir belki. Tabii gereksiz titremelerde oluşabilir, istersen hiç kasma :)

scg:
Bende sorunsuz çalışıyor , güzel ,tebrik.

erik :  baştaki plazmayı görünce aklıma bişey geldi şu linke bak :

rivulet

hımm belki text mode demo olaylarına girmeyi düşünürsün.

scg.

PE&OAS:
ben çok beğendim. zaten bende böyle bir şey istiyordum, erik ellerine sağlık usta :) .

tesla:
Saman altından su yürütür gibi ne ara yaptın :) İyi olmuş.

Başlangıçtaki plazma efekti çok hoşuma gitti.

eirik:
@skate: ekranIn ayarlanmasI kolay. onu sen soyledikten sonra unuttugumu fark ettim:) gerci bence 43x80 ekranda da guzel gorunuyor:) compiler olarak i watcom yada djgpp tavsiye ettilerse de turbo c++4.0 vardI bende ba$ka bi compiler a ali$mak istemedim. vertical retrace bi yerde kullandIm ama kursoru gostertmemek icin ba$ka bi trick vardI sanki, ekran dI$Inda bi yere gotoxy ile gitmek gibi bi$ii olmasI lazim.

@scg: o efektin aynI kodu ilginc bir fikirle 256b olarak geliyor zaten. verdigin linkteki demoyu izledim, cok guzel olmu$ ama text mod etkisi vermek icin windows un grafik ekranInda pixelleri kare kare almi$lar sanIrIm:)

@pe&oas - tesla: valla begenmenize sevindim. plazmayI anes kodladI ben sadece dos a uyarladIm o kadar:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git