the scene > music

RIP Gary Moore

(1/3) > >>

Hydrogen:
Ilk gitar kahramanım, saatlerce dinleyip, sololarını aslında benim attığımı hayal ettiğim insan, After the War gibi harika bir albumu hayatımıza taşıyan, büyük üstad Gary Moore'un öldüğünü öğrendim. Huzur içinde yatsın.  Artık Lynott'un yanına heykelini dikerler.  Sabah sabah çok üzüldüm. Bu olayı Geyik başlığına atasım da gelmedi.

nightlord:
cok da erken gitti :(

skate:
Gary Moore'un Skid Row kurucusu olduğunu ilk duyduğumda "höh?" diye tepki vermiş, sonradan benim bildiğim Skid Row olmadığını öğrenmiştim. Genellikle çok bilindik parçalarının dışında hep "bu çalan kim? süpermiş" dediğimde "Gary Moore" dendiğini hatırladığım adam. Atatürkle yaşıt gitmiş hemen hemen, çok erken.

Hydrogen:
Sene 89. Memlekete gittiğimiz yaz ayları. Yolculuk 19 saat civarı. Walkman'de After the War albumu var ve The Messiah Will Come again, 19 saatlik bu yolculuğun ve 20 günlük tatilin tamamında loop ediyor.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=2Jq_I9Qd-z8[/ame]

Herkesin bir ilk gitar kahramani vardir. Malmsteen, Vai, Satriani, Slash vs. Bu adam da işte 12 yaşındaki Hydrogen için The Guitar Hero:)
Ne desem boş artık, gitti dağ gibi adam. Still got the blues ile tanıyanlara erken dönem hardrock albümlerini (After the War, Wild Frontier) tavsiye ederim. Bir de tabii Thin lizzy dönemi var.

Norvax:
One Day The Sun Will Shine On You sarkisini cok severdim. Mırıldanip duruyorum haberi aldigimdan beri....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git