the scene > demoscene

Papermag'lerde scene

<< < (3/4) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Wisdom@Jan 18 2006, 12:47 PM
Emir, gereksiz yere ateslenme.

Ayni hizada degil derken raster satirini kastediyorum ben, sen de onu kastetmissin zaten. Ne zamandan beridir goz karari siralar olduk sprite'lari?

Ben fake falan demiyorum zaten, sadece ayni raster satirinda olmadigi icin pratik ya da teorik acidan bir anlami yok diyorum.
[post=4554]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Bu tartışmayı başka bir topic'e taşıdım kardeşim C64 coding bölümünde.

rafterman_flux:
Birlerinin Bilgisar Pazari'ndaki scene yazilarimi animsiyor olmasina cok sasirdim, ama bir o kadar da sevindim... Eski bilgisayarimda yazilarin tamami duruyor olabilir. Eger bulursam gonderirim...

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by raftermen_flux@Mar 4 2006, 02:01 AM
Birlerinin Bilgisar Pazari'ndaki scene yazilarimi animsiyor olmasina cok sasirdim, ama bir o kadar da sevindim... Eski bilgisayarimda yazilarin tamami duruyor olabilir. Eger bulursam gonderirim...
[post=5530]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

selam raftermen, yukarda da belirttiğim gibi benim scene'e girmeme ve resident grubunun kurulmasına siz sebep oldunuz. bu yüzden size ne kadar teşekkür etsem azdır. sadece yazıları buraya göndermeni değil scene'e geri dönmeni de isterim. :)

rafterman_flux:
Spritus merhaba,

Bir kisinin bile olsa o yazilardan bir seyler ogrendigine, icinde scene atesi yaktigina ne kadar cok sevindigimi anlatamam. Cunku o yazilari dergide yayimlatabilmek bile cok zordu. Dergi yonetimi bile 'scene' deyince 'hi? o da ne yahu'  seklinde bir tepki veriyordu.

Commodore 64 maalesef ticari olarak oldukte sonra Turk scene'i pasifize olmustu ve biz bir kac kisi PC'de demo scene ruhunu olusturabilirmiyiz acaba diye cok ugrasmistik. Gerci elle tutulur cok az sey yaptik ama en azindan kucuk de olsa bir kivilcim yakmisiz sanirim. Aslinda eski demolarimiz hala duruyor bir yerlerde, bulursam onlari foruma koyayim eski gunlerin anisina...

Hocam ben kadayif oldum scene icin sanirim :) Okulu bitirdikten sonra uzun bir sure finans alaninda calistim, simdi de master yapiyorum. Zaten sinavlardan falan cok bunaldigim bir anda nette dolasirken tesadufen gordum bu siteyi... Ama yine de yardimci olabilecegim her konu icin her zaman elimden geleni yapmaya hazirim.

Bu arada, nick'im Rafterman, ama laptop kucagimda yari uyuklar bir sekilde uye oldugum icin 'a' firar edip yerine 'e' gelmis :) Gerci en son nick'im Red Crow... Ehehe yaslilik iste, kronoloji de unutturuyor insana :)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by rafterman_flux@Mar 6 2006, 05:23 PM
Bu arada, nick'im Rafterman, ama laptop kucagimda yari uyuklar bir sekilde uye oldugum icin 'a' firar edip yerine 'e' gelmis :) Gerci en son nick'im Red Crow... Ehehe yaslilik iste, kronoloji de unutturuyor insana :)
[post=5585]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
şimdilik rafterman_flux olarak düzelttim, dilersen red_crow da yapabilirim...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git