the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (3/24) > >>

Hydrogen:
Site süper olmuş. 10 üzerinden 10. Çok profesyonel bir site. Konseptiyle, içeriğiyle. Sadece siteyi okumak bile çok büyük bir keyifti. Tebrik ederim.

Girişin paralı olması gayet normal. Bunun katılıma çok fazla etki edeceğini düşünmüyorum. Gelecek olan harbi scenerlar gene gelecektir. Zaten ücret son derece cüzi. Ama 100 milyon dahi olsa ben içim cız etmeden gayet rahat verirdim bu parayı. Gene bile bir yurt dışı scene partisine gitmekten çok daha ekonomik olurdu:)

Umarım bir mucize olur da Wisdom'da partiye katılabilir:)

Yarışmalar konusu organizasyonun kararıdır. Bu konuda bize danışırlarsa ben de fikirlerimi belirtebilirim. Ancak tahmin ettiğim kadarıyla organizatorler bu konu üzerinde gayet uzun süre düşünmüşler. Ve Nightshift ruhuna en uygun olanı gerçekleştirmişlerdir:) Sitenin bu kadar profesyonel hazırlanmış olması ve textlerin tutarlılığı organizasyonun bu konular üzerine ne kadar kafa yorduğunu kanıtlıyor zaten.

Heyecan içerisinde partiyi bekliyorum. Ellerinize sağlık arkadaşlar.

eirik:
browserInda tr bulunmadigi icin ilk anda ingilizcesiyle cebelle$mek zorunda kalan bi ki$i olarak, sayfanIn ingilizcesinde bi$ii anla$ILmayacak kadar hataLI bazI yerler oldugunu gordum, kurallar kIsmInda ozellikle :)

vigo:
hocam, yabancılarda da tr olmadıı için,
işi hızlı bitirmek için böle bişi denedim...

ama lang'den add dersen [tr] olur...

eirik:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 21 2006, 07:31 PM
hocam, yabancılarda da tr olmadıı için,
işi hızlı bitirmek için böle bişi denedim...

ama lang'den add dersen [tr] olur...
[post=4608]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

hmm tamamdir:) ben acaba argo mu kullandInIz diye sordum asLInda. sonradan turkceyi yuklemek akLIma geldi de hallettim zaten saolasIn:)

ha bu arada akLIma gelmi$ken ula$Imda bilgiye akm onunden mecdiyekoyden falan kalkan servislerden bahsedilmemi$. ilgili gunlerde servisler cali$mayacak yada biz yararlanamayacak mIyIz o servislerden. olsa guzel olurdu:)

Bakkada:
Babalar site cok kusel olmus aciklamalar da super.Ucretin kimseyi etkileyecegini sanmam.Etkilemesin de zaten 2gun boyunca sirf iceceginiz suyun parasi o kadar tutar.Kaydimi yaptirdim ama bisey dikkatimi cekti tek kisilik masa isteyemios mecbur 2 kisi istedik :) Demodojo olarak tek kisi girer 2 kisi cikarim belki de...
Aklima da bise geldi bu arada hani su PC-World'de demoscene yazisi cikti ya o arkadas partinin tanitimini reklamini yapamaz mi acaba ona ulasilamaz mi?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git