the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (4/24) > >>

mrr:
kizlarin girisi'nin bedava olmasi korkutmasin bazi insanlari ?

gercek hayattaki barlara, clublere de kizlarin girisi ucresiz oldugu zaman kimse goturmuyor zaten kiz arkadasini oraya.. bi nevi killanma durumu... (hani 'icerisi o kadar abaza dolu ki, kiz gelsin yeter ki, para mara istemeyiz' der gibi)  belki kizlar da 50% olsun ???

aslinda cok guzel tabi kizlarin ucretsiz olmasi ama gercek hayattaki bir durumla cok benzerlik tasidigindan uyarmak istedim... tabi main organizatorler (coluk cocuktu arabaydi derken) gece hayatini unutmuslardir: artik clubler o kadar abazalarla dolup tasiyor ki, "kizlarin girisi ucretsiz" olan yerlere gitmek, "iceride degdirirlerse mesuluyet kabul etmeyiz" anlamina geliyor...

;)

PS:Hem kizlar da para verirse hemen gitmezler, daha uzun kalirlar  :lol:

veya belki de kizlar icin giris ucretsiz olsun da bunu belirtmeyelim cok sitede veya afislerde.. kapida para almayiz kizlardan.. ben cok killanirdim kiz getirmezdim acikcasi..

vigo:
genelde dünyadaki tüm partilerde kızlar free giriyor, bizde yeşillik olsun dedik, bööle bişi yaptık :)

mrr:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 21 2006, 11:09 PM
genelde dünyadaki tüm partilerde kızlar free giriyor, bizde yeşillik olsun dedik, bööle bişi yaptık :)
[post=4614]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

respect.

Ragnor:
Ya şimdi birşey fark ettim, compolar arasında on the fly yok?
Olmayacak mı yoksa nedir? Bir açıklama bekliyorum...

On the fly compoları sevenler derneği adına
ben :).

Decipher:
site cidden çok kaliteli olmuş bayıldım Hydro'nun da dediği gibi okurken bile keyif alıyor insan. Umarım parti de site kadar "mükemmel" olur her ne kadar mixed compo biraz beklentilerimi yıktıysa da değişiklik her zaman iyidir :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git