the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (5/24) > >>

mrr:
evet ya "ON THE FLY" olmayacak mi ???
yeminlen isyan cikaririm.  :angry:

TURBO, abi planlarimiz suya dusmesin, ??

nightlord:
merhaba sevgili arkadaslar

oncelikle site ilgili butun yorumlar icin cok tesekkurler.

Hepimiz icin unutulmaz bir haftasonu ve heyecanin tavana vurdugu compolar yaratmaya calisiyoruz. Bu esnada forumlarda sorulan sorulara cok  sIk cevap veremezsek kusurumuza bakmayin :)

on the fly ayri bir kategori olmayacak

elbette orada on the fly uretim yapabilirsiniz. ancak urununuz haftalardir uzerinde ugrasilmis urunlerle beraber yarisacak ve eger bi mucize olmazsa bu urunlere yenilecek.

hala partiye bir bucuk ay zaman var. zamaninizi iyi kullanin uretime erkenden baslayin. kalitenizi yuksek tutun ve kazanin :)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Jan 22 2006, 10:54 PM
elbette orada on the fly uretim yapabilirsiniz. ancak urununuz haftalardir uzerinde ugrasilmis urunlerle beraber yarisacak ve eger bi mucize olmazsa bu urunlere yenilecek.

--- Alıntı sonu ---
Walla doğru söylüyorsun kardeşim. On the fly ne yaptıysam bu güne kadar (Bronxy*, Tension*, Geomtro, Muhtar v.s.) partide alel acele release ettim ve daha kötüsü sonrasında da %100 versiyonlarını yayınlamadım, kaldılar öyle yarım yamalak. Bu konda tecrübeli bir insan olarak yeni mantığımı şöyle oluşturdum.

1) Partiden önce bir ya da birden fazla şey üret. Kaliteli olmayanlarını ele, partide yayınlama.
2) Partide yalnızca geyik yapma, aynı zamanda on the fly birşeyler üret. Ama bunların iyi derece almasını bekleme. Eğer yeterli kalitede olduğunu düşünmüyorsan "party release'i" olarak yayınla, compoya sokma. Elbette ki "party release'i" kabul ediliyorsa... Edilmiyorsa canınız sağolsun :)

*: Partların büyük bölümü hazır olduğu halde son rötüşlar ve linkingi parti sırasında yapıldı.

Bakkada:
Organizator arkadaslar birkac uffak sorum olecek :)

Yemek icmek olaylari ile ilgili,Partiye disardan yiyecek icecek getirebiliomuyuz?kafetarya listesinde gordugum kadari ile cips,cukulata,seker diger abur cuburlar vb seyler yok.Bu soruyu sormamin ikinci bir sebebi ise kafeteryanin belli saatler arasinda kapali olmasi ben o saatler arasinda yemek istersem diye hani :)

vigo:
ok getir!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git