the scene > nightshift
NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Jan 24 2006, 09:55 PM
bu mesaji ikinci defa atiyor olabilirim. demin gonderdigimi saniyordum ama cikmamis... neyse..
valla fm olayinin sokunu ben de henuz atlatabilmis degilim.
sonucta turkiyedeki merakli yetenekli ve scene'den haberi olmayan insanlar hala temel hedef kitlemiz... umarim bir sekilde onlara ulasacagiz.
[post=4648]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Spritus bana da haber verdi fm'deki mesajları, bir kısmını okudum. Tamamını okumaya ya da cevap yazmaya değer bulmadım. Bizim de başımıza geldi bazı olaylar 7DX partilerinin tanıtımları sırasında ama hiç bu kadar aptal bir noktadan yakalamamışlardı olayı. Kesinlikle ama kesinlikle bu zihniyetteki insanları kazanmanın sceneimize bir faydası olacağını düşünmüyorum. Hani şu tabanda kalabalık bir grup olacaktı ve elene elene en üst seviyede kaliteli demo grupları kalacaktı ya, bu tipler zaten ilk aşamada elenmeyi garantilemişler, ne diye vakit harcayalım :) Bu arada organizasyonunuza en büyük desteklerden birini bu tür mesajları gördüğümde sinirime hakim olarak ve çenemi kapalı tutarak yapıyorum diyebilirim. Nightshift organizasyon ekibinin en doğru kararları alacağından şüphem yok. Benden yardım istemediğiniz sürece read only takılcam diğer site ve forumlarda. :)
mrr:
POUETde nightshift ile gecen alakali linkleri verebilir misiniz..
Bu arada FazlaMesai'deki yorumlari okudum. Gercekten sacmalar.. Uzucu :(
Ragnor:
Pouet'teki olayuı anasayfada bende gördüm ama daha detaylı birşey göremedim.
Fm'e gelince sevdiğim bir siteydi, açıkcası çok üzdü beni bu salak yorumlar. Ama bütün bu salak yorumlara rağmen bile sanırım 3-4 kişinin haberi oldu oradan ve gelecekler. Bunada değer sanırım :).
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Ragnor@Jan 25 2006, 12:49 PM
Pouet'teki olayuı anasayfada bende gördüm ama daha detaylı birşey göremedim.
Fm'e gelince sevdiğim bir siteydi, açıkcası çok üzdü beni bu salak yorumlar. Ama bütün bu salak yorumlara rağmen bile sanırım 3-4 kişinin haberi oldu oradan ve gelecekler. Bunada değer sanırım :).
[post=4668]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
O kadar saçma yorum arasından işin özünü kavrayıp gelmeye karar veren tayfaya saygılarımı iletirim.
nightlord:
Parti sitesine SSS eklendi okurken hem eglenip hem ogrenebilirsiniz... :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git