the scene > nightshift
NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!
Bakkada:
FM'de postun nerde oldugunu bi de ben bulsam solicem biseler ama.. :)
Bu arada partide uyku yok annasildi cumartesi girip pazar cikicas yolu yok :)
tURbO:
--- Alıntı ---Originally posted by skate+Jan 25 2006, 03:26 PM-->QUOTE(skate @ Jan 25 2006, 03:26 PM)
Ragnor:
O zaman arkadaşar hepiminizin beline kuvvet. Haydin yiğitler scene için başarmalıyız bunu, hedef 5 milyar :).
spritus:
turbo, "bilgisayarı köle gibi kullananlar" kalıbına bayıldım :D
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by spritus@Jan 26 2006, 10:16 AM
turbo, "bilgisayarı köle gibi kullananlar" kalıbına bayıldım :D
[post=4710]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Bilgisayarı köle gibi kullanmak değil de bilgisayara "köle" diye hitap etmek benim çok sık yaptığım birşeydir. IRC scriptlerimde yazdığım bot "Skate's Slave" olarak geçerdi ve millete otomatik cevaplar verirken hep "Skate's Slave says bla bla" şeklinde cevaplar verirdi. Bilgisayarımın network ismi de eskiden "slave"idi. Ancak ilk kez PIII 600 aldığım zaman (o zaman hemen hemen en hızlı bilgisayardı) baktım ki "slave" çok sönük kaldı böyle bir alete, Maiden'a da gönderme yaparak "POWERSLAVE" koyduydum adını :D Tabii ki bilgisayarı köle gibi kullandığımdan değil, ipneye ne istersem yaptırabildiğimden dolayı "köle" diyorum ben. Şahsen önüme bir abacus koysanız, ray trace hesaplamaları yap deseniz hayatta uğraşmam. Gerzek bilgisayarım uğraşıyor saatlerce hiç usanmadan ahaha. Köööle köööle :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git