the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (12/24) > >>

Ragnor:
Kolay oldu ya :). Neyse iyi olmuş tanışmak istiyordum açıkcası onunla, artık bakınırım etrafıma partide. Neyse burayada yazmış oldum, görürsen beni kaçırma ha :).

Anduril:
Arkadaşım daha bismillah siteye kayıt oldum olmadan önce adım gelmiş :)
Partinize gelebilme ihtimalim yüksek fakat tabii hiçbirşey kesin değil. Gelirsem haber veririm ama sizlere. Yanımda 2 kişi daha getirmeyi planlıyorum ama hiçbiri kız değil avucunuzu yalarsınız :) -son sözüm şakaydı belli oluyor da yine de belirteyim dedim-
Ayrıca buradan FM ortamının çekiştirilmesi beni epey güldürdü. Güzel yorumlar olmuş.
Kolay gelsin.

eirik:
$imdi ben bi$ii sormu$tum daha once ama cevap alamadIm (yada ben cevabI gormedim) o yuzden tekrar sorma ihtiyacI hissettim. bilgi uni'nin taksim akm onunden kalkan, once dolapdere ardIndan ku$tepe $ekilde ring yapan servisleri var bildigim kadariyla hatta herkese bedava (daha once binmi$tim) bunlara binmemiz mumkun mudur gitmek icin, yoksa ctsi gunu bu servisler mi cali$miyor, nedir ?

bir de parti programI hemen hemen sabahlanmamasI icin du$unulmu$ gibi :) son etkinlik 3te bitecek sonraki 11'de 3ten sonra bir de eve donmeye cali$sak iyice gecikiyoruz.. ozellikle flexi ile benim gibi uykucu insanlar du$unulmemi$:))

eirik:
bir de ula$Im konusunda 2-3 eksiklik var ornegin en gozume carpan; haydarpa$adan kalkan vapurlar genelde karakoye yada eminonune gidiyorlar, haydarpa$adan be$ikta$a gitmek icin en kIsa yol kadIkoye kadar gidip 110 a binmek tabi kadIkoye kadar gitmi$ken 120 ye binip direk mecdiyekoye gelmek daha mantikli. (ayrica be$ikta$tan sarIyer dolmu$una binmek yerine 30A yada 30M ye binip direk mecdiyekoyde inmek daha kolay:) )

bir de anadolu yakasindan taksime giden sarI dolmu$lar genelde be$ikta$ tarafIndan geliyorlar, bu belirtilmi$ ama biraz ustu kapali olmu$. yine de kadIkoy yada bostancIdan gelirken mecdiyekoyden gecer mi diye sorup binilince eger uygunsa oradan gidebiliyor dolmu$cular.

vigo:
erik, shuttle olayı sadece hafta içi var normalde...
hafta sonu ve okul tatilken shuttle yok...

parti sırasında okul vize yada final emin diilim, tatil...

yani shuttle yok...

diğer olaylara gelincede,

istanbul'dan gelen için sanırım sorun yok,

istanbul dışından gelenler içinde yeterli bilgi var sanırım.

otobüs konusunda da, uzun yıllardır otobüs kullanmadıım için,
eski bilgilerimle yazdıım bi metin... senin infoların doorultusunda
fixlicem şimdi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git